Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FreeSpin Piabet Bayram Boyunca 20 FB - 40 FS

Dümenci Hoca

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya Allah göstermesin boşver ya bu yaştan sonra umarım gitmem artik bezdim ya yeter ulan 1 senemi oyalayarak gecirdiler simdi bir de askere gönderirlerse çok küfrederim
Vallahi ben de yıprandım şimdiden *** belirsizlik sikti belami vallahi de ne bi ise girebiliyorum ne başka bişey elim kolum bağlı bu ***** sistemi bekliyorum

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Vallahi ben de yıprandım şimdiden *** belirsizlik sikti belami vallahi de ne bi ise girebiliyorum ne başka bişey elim kolum bağlı bu ***** sistemi bekliyorum
Valla kardesim askerligi yapsan da iş garantin yok bu sistemde malesef bi yerlere gelmek icin şerefini haysiyetini 5 kurusa satip yalakalik yaparak vicdansizlik yaparak yandas olmak gerekiyor haramilerin kervanina. Ama iste benim vicdanim bunlari kabul etmiyor ne olursa olsun. Umarim her sey duzelir bir gun ama askerlik yapmayi artik istemiyorum kardesim lanet olsun zaten o ocagi da mahvettiler her seyi mahvettikleri gibi. Demem o ki bunlarin himayesi altina girmeyi Allah yazdiysa bozsun

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
30lu yaşlarda askere gitmek sıkıntı diolar abi benim yaş 23 seneye gitmem lazım biranonce
Oyle tabi kardesim ama ne yapalim hayat iste okuruz bir sey oluruz diye universiteye girdik sonra baska bi bolum icin uniyi terk edip tekrar sinava girip baska uniye gittim derken yas 29 oldu ne universite bitirebildim ne askerlik. Kulakta sorun var benim iste bakalim eylulde test yapip karar verecekler ya muaf olcam ya da gidecem askere yapacak bir sey yok hep cefa cektim biraz da orda cekmis olurum:)

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Oyle tabi kardesim ama ne yapalim hayat iste okuruz bir sey oluruz diye universiteye girdik sonra baska bi bolum icin uniyi terk edip tekrar sinava girip baska uniye gittim derken yas 29 oldu ne universite bitirebildim ne askerlik. Kulakta sorun var benim iste bakalim eylulde test yapip karar verecekler ya muaf olcam ya da gidecem askere yapacak bir sey yok hep cefa cektim biraz da orda cekmis olurum:)
Bende renk körüyüm beni polis yapmıyorlar subay yapmıyorlar astsubay da yapmıyorlar hepsini en üst puanlardan kazandım. Ama askere alıyor beyefendiler uğraşacak gücüm olsa dava açacam da para lazım madem mesleğe almiyonuz göreve de almayın 1yili pij edecekler okulu bitirmeye çalışıyom derslerim kaldı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap