Tmm baba tmm sende de bi *** yok.. az kalmisti ama olmadı dayi bu da
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tmm baba tmm sende de bi *** yok.. az kalmisti ama olmadı dayi bu da
Ver **@kadircan4747 veremmi freebeti nolacaksa olsun mke ben pıc ederım hemen
Hangi site@kadircan4747 veremmi freebeti nolacaksa olsun mke ben pıc ederım hemen
Orasını zaman gösterir broTmm baba tmm sende de bi *** yok
Ya dayi evde bi tane noodle kalmis ekmek alacak param yok sen faturayi öde diyosunHaci benim faturayi ode oyun yapma
Captanum ne haber bu askerliğin *** bi gidemedik senleBen de tenis oynadim da oynamaz olaydim kötü gidiyor ***
Ya Allah göstermesin boşver ya bu yaştan sonra umarım gitmem artik bezdim ya yeter ulan 1 senemi oyalayarak gecirdiler simdi bir de askere gönderirlerse çok küfrederimCaptanum ne haber bu askerliğin *** bi gidemedik senle
Vallahi ben de yıprandım şimdiden *** belirsizlik sikti belami vallahi de ne bi ise girebiliyorum ne başka bişey elim kolum bağlı bu ***** sistemi bekliyorumYa Allah göstermesin boşver ya bu yaştan sonra umarım gitmem artik bezdim ya yeter ulan 1 senemi oyalayarak gecirdiler simdi bir de askere gönderirlerse çok küfrederim
Valla kardesim askerligi yapsan da iş garantin yok bu sistemde malesef bi yerlere gelmek icin şerefini haysiyetini 5 kurusa satip yalakalik yaparak vicdansizlik yaparak yandas olmak gerekiyor haramilerin kervanina. Ama iste benim vicdanim bunlari kabul etmiyor ne olursa olsun. Umarim her sey duzelir bir gun ama askerlik yapmayi artik istemiyorum kardesim lanet olsun zaten o ocagi da mahvettiler her seyi mahvettikleri gibi. Demem o ki bunlarin himayesi altina girmeyi Allah yazdiysa bozsunVallahi ben de yıprandım şimdiden *** belirsizlik sikti belami vallahi de ne bi ise girebiliyorum ne başka bişey elim kolum bağlı bu ***** sistemi bekliyorum
Aynen ben de 92'liyimYaş zaten 30 oldu **
30lu yaşlarda askere gitmek sıkıntı diolar abi benim yaş 23 seneye gitmem lazım biranonceAynen ben de 92'liyim
Oyle tabi kardesim ama ne yapalim hayat iste okuruz bir sey oluruz diye universiteye girdik sonra baska bi bolum icin uniyi terk edip tekrar sinava girip baska uniye gittim derken yas 29 oldu ne universite bitirebildim ne askerlik. Kulakta sorun var benim iste bakalim eylulde test yapip karar verecekler ya muaf olcam ya da gidecem askere yapacak bir sey yok hep cefa cektim biraz da orda cekmis olurum30lu yaşlarda askere gitmek sıkıntı diolar abi benim yaş 23 seneye gitmem lazım biranonce
Bende renk körüyüm beni polis yapmıyorlar subay yapmıyorlar astsubay da yapmıyorlar hepsini en üst puanlardan kazandım. Ama askere alıyor beyefendiler uğraşacak gücüm olsa dava açacam da para lazım madem mesleğe almiyonuz göreve de almayın 1yili pij edecekler okulu bitirmeye çalışıyom derslerim kaldıOyle tabi kardesim ama ne yapalim hayat iste okuruz bir sey oluruz diye universiteye girdik sonra baska bi bolum icin uniyi terk edip tekrar sinava girip baska uniye gittim derken yas 29 oldu ne universite bitirebildim ne askerlik. Kulakta sorun var benim iste bakalim eylulde test yapip karar verecekler ya muaf olcam ya da gidecem askere yapacak bir sey yok hep cefa cektim biraz da orda cekmis olurum
Senin işi anca o çözer@Admin burda msn
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!