Tabi usta sorun yok işin rastgelsin dedim ben de ?Söz vermedim bak dikkatini çekeyim ins dedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tabi usta sorun yok işin rastgelsin dedim ben de ?Söz vermedim bak dikkatini çekeyim ins dedim
25 tl ye bu saydiklarini nasil alacan merak ettim?Üstad siteye atma derdinde de degilim valla sigaradir icecek abur cubur falan alsam kafi
Abur cubur ne la 12 yaşında ki çocuğuma almıyorum ben onları ??Üstad siteye atma derdinde de degilim valla sigaradir icecek abur cubur falan alsam kafi
Abur 2.5 ust cubur 3.5 ust anla lo??Abur cubur ne la 12 yaşında ki çocuğuma almıyorum ben onları ??
Şimdi benim banka da 2 TL varsi yanlış hatırlamıyorsam onu payfix hesabıma atsam senin payfix e yollayabilir miyim 1 TL falanTabi usta sorun yok işin rastgelsin dedim ben de ?
50 tl yapar dayi karta cekicem 1 paket camel alirim bir de kola alsam o da yeter dayi25 tl ye bu saydiklarini nasil alacan merak ettim?
Gider giderŞimdi benim banka da 2 TL varsi yanlış hatırlamıyorsam onu payfix hesabıma atsam senin payfix e yollayabilir miyim 1 TL falan
Adamin parasi ne oldu hani iade edecektin??50 tl yapar dayi karta cekicem 1 paket camel alirim bir de kola alsam o da yeter dayi
Bak goruyon mu kimse bana gel lan bura demedi Allah büyük50 tl yapar dayi karta cekicem 1 paket camel alirim bir de kola alsam o da yeter dayi
nere gelem lo@Samurai1 askim sende gelirmisin?
Ya abur cubur dememe bakma usta kahvaltilik biseyler alirim az da olsa işte ne yapalim gunler idare ede ede geciyorAbur cubur ne la 12 yaşında ki çocuğuma almıyorum ben onları ??
Yarin simdi degil simdi desem sen beni mikecen??Bak goruyon mu kimse bana gel lan bura demedi Allah büyük
Durduk yere bunu yazdiysan ayak yapiyorsundur cukkan var demektir ???hiç bu kadar cukkasız oldugumu hatırlamıyorum mke nası günler bu günler ya
O direkt siteye atarsin dedi dayi 50 tl olarak yanlis anlamadiysam yani geri istemiyorAdamin parasi ne oldu hani iade edecektin??
Ne geçim sıkıtisiiii kardesim cebinde iPhone varhiç bu kadar cukkasız oldugumu hatırlamıyorum mke nası günler bu günler ya
abii ayıp valla cukkamız oldumuda burdayız biz olunca gelmeyenler utansınDurduk yere bunu yazdiysan ayak yapiyorsundur cukkan var demektir ???
5 LİTRE PIRIL KAÇ LİRAYDI 20 SENE ÖNCE HA?!!!?Ne geçim sıkıtisiiii kardesim cebinde iPhone var
Yanlus anlamissin 26 atarim 50 atarsin dedi de hani sigara alacaktin simdi site dion?O direkt siteye atarsin dedi dayi 50 tl olarak yanlis anlamadiysam yani geri istemiyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!