Hesaplara giriliyor hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Betbego çok saglam dır normalde )
Bunu cıdden site yapmamiş olabilir mi ,,?Hesaplara giriliyor hocam
Yüzde doksan site yapmadı eminimBunu cıdden site yapmamiş olabilir mi ,,?
Allla alla kimse de bılmıyor sifremi nasıl oldu bu bugun wp den de biri mikecekti zaten bu site üzerinden bonus dir siteye yatırıö yaptım ekle dedim baktıö engelledi o oc yuzunden buraya yatırım yaptım yoksa hıcbırsekılde yapmazdım buraya adilik işte belkise tezgah hersey olabilir bende kendimce site yaptı dıyoruö hic kimse bilmiyor bılgılermı yani hani site den 5 bın cekmiştiöm bı ara oyuzdende olabilir bence bu arada dengebet 2400 grlan odermı usta sen ceYüzde doksan site yapmadı eminim
OderAllla alla kimse de bılmıyor sifremi nasıl oldu bu bugun wp den de biri mikecekti zaten bu site üzerinden bonus dir siteye yatırıö yaptım ekle dedim baktıö engelledi o oc yuzunden buraya yatırım yaptım yoksa hıcbırsekılde yapmazdım buraya adilik işte belkise tezgah hersey olabilir bende kendimce site yaptı dıyoruö hic kimse bilmiyor bılgılermı yani hani site den 5 bın cekmiştiöm bı ara oyuzdende olabilir bence bu arada dengebet 2400 grlan odermı usta sen ce
Anladm ,eywallah adamsin ozaman yukselebiliriz umarim
Başka sitelere kimlik attiysan ************* senin bilgilerini veriyor mailden hesabına giriyorAllla alla kimse de bılmıyor sifremi nasıl oldu bu bugun wp den de biri mikecekti zaten bu site üzerinden bonus dir siteye yatırıö yaptım ekle dedim baktıö engelledi o oc yuzunden buraya yatırım yaptım yoksa hıcbırsekılde yapmazdım buraya adilik işte belkise tezgah hersey olabilir bende kendimce site yaptı dıyoruö hic kimse bilmiyor bılgılermı yani hani site den 5 bın cekmiştiöm bı ara oyuzdende olabilir bence bu arada dengebet 2400 grlan odermı usta sen ce
Aynn atmistim bı kac sıteye anasnı mıkıyum onlarınn yok yere yol aldı papelimiz sinirden 1 bın daha verdim zatn bakıye sılındı dıe durduk yere basımıza gelene b ak ??Başka sitelere kimlik attiysan ************* senin bilgilerini veriyor mailden hesabına giriyor
Yikmisin siteyi ondanPolobetin mk etkinliklerde 2.5 alt üst seçeneği bilmesi kolay oluyor diye 50 yatırıp. Etkinlik frebeti alırım diye düşünüyordum. 2. Etkinlik bilmem se sosyal medya promosyon lardan men yedim o gün bugündür bu siteye giriş dahi yapmadım. Sosyal medyayı kullanan birisi bile değilim neyin men yemesi
Yikmisin siteyi ondan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!