Açılır oda selfie attın mıBen actim da ne oldu bi *** yok ortada
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Açılır oda selfie attın mıBen actim da ne oldu bi *** yok ortada
konuyu acmamin nedeniyle her ceviren 27tl atmak zorunda yazmama gerek yoktu ama bilin yoksa olacaklardan sorumlu olmaz mūessemizKasamız 102 bir kez daha çevirsek tamam bu iş
O kod freebeti için geçerli banada 50 freebet eklenmişti sordum sartalri 500 yap 100 yatır 200 çek dediler mk sözde hediye vermişlerYok yav 2 maç 3 oran 6 katı dediler
25 TL mı eklediler kod ileKasamız 102 bir kez daha çevirsek tamam bu iş
La yok ben dedim 50 frebet eklenmiş şartları nedir dedim 2 maç 3 oran 6 katı dediler. Kodu girdim 25 frebet eklendi o frebet te tek maç isaretledigim zaman frebet görünüyor yani tek maç oynayabiliyorum kod frebeti ileO kod freebeti için geçerli banada 50 freebet eklenmişti sordum sartalri 500 yap 100 yatır 200 çek dediler mk sözde hediye vermişler
Iyi oyna sen cekersin?La yok ben dedim 50 frebet eklenmiş şartları nedir dedim 2 maç 3 oran 6 katı dediler. Kodu girdim 25 frebet eklendi o frebet te tek maç isaretledigim zaman frebet görünüyor yani tek maç oynayabiliyorum kod frebeti ile
Evet25 TL mı eklediler kod ile
3 oran minimum 2 mac aliyosan çevrimden sayilio ben çekim verdim tekrar çevirim istedilerKasamız 102 bir kez daha çevirsek tamam bu iş
Her maç 3 oran mı olacak Öyle değildir herhalde. Toplam 3 oran 2 maç alıyorum.3 oran minimum 2 mac aliyosan çevrimden sayilio ben çekim verdim tekrar çevirim istediler
Aynen toplam oran reis verdik bidaha çekim.?Her maç 3 oran mı olacak Öyle değildir herhalde. Toplam 3 oran 2 maç alıyorum.
Beynim 56 oldu mk ??? hangi frebetle ne oynayacam bilmiyorum ?? 50 frebetle 3 maç yazdım 8 oran oynadım o sonuclansin 25 i ona göre oynayacam karışmasın maksat ??Iyi oyna sen cekersin?
Doğru işte devamke ?Her maç 3 oran mı olacak Öyle değildir herhalde. Toplam 3 oran 2 maç alıyorum.
2 maç toplam oranı 3 olacakHer maç 3 oran mı olacak Öyle değildir herhalde. Toplam 3 oran 2 maç alıyorum.
kasa 1390tl oldu saolsun iy 3.5 ustte 489tl basmistimKups maçı para dağıtıyor
Cevrim bitene kadar kombin sarti devam ediyormu broToplam 3 oran olacak şekilde minimum 2 karşilaşma freebet miktarinin 6 katı çevrim
Güzel maçkasa 1390tl oldu saolsun iy 3.5 ustte 489tl basmistim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!