Ulan meto uykumu kaçırdın yatacaktım?Ne haftası yahu ayda yılda bikere
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ulan meto uykumu kaçırdın yatacaktım?Ne haftası yahu ayda yılda bikere
Azrailin duymasın valla oklava gelir kafaya???Harbi var ben tam bir puctum öte taraftan yazayım
Küfür yoook liste bende beklemedeyizreis 5in 4-5 kişiye verecek kadar açıcam 2 saattir başım agrıdı analarını ***** 2 gün iddaa sitelerine bakarsam
Bıngıldakspor işin iş haKüfür yoook liste bende beklemedeyiz
Pardon çıkaramadım sizi ?Bıngıldakspor işin iş ha
SktrerPardon çıkaramadım sizi ?
Azrail günde 3kere çocuğun okula git ev işleri falan yorgun düştü uyuyorAzrailin duymasın valla oklava gelir kafaya???
İşallah uyanır şimdi yakalar seni???Azrail günde 3kere çocuğun okula git ev işleri falan yorgun düştü uyuyor
Ne yaptığımı iyi biliyor sabahtan akşama kadar telefon elimdeİşallah uyanır şimdi yakalar seni???
Gececek işallah?Geçmiş olsun dostum
eyvallah reisGeçmiş olsun dostum
reis canlı destegi 15 dakikada cevap veriyor 85tl siliyorlar 10 tl eksik ödeme gönderiyorlar muazzam bir site birz daha dolandırılasım gldi anlattıkça canım çektigecmis olsun portbet çok sağlamdı aslında 40 50 k çekimleri rahat oduyordu bozmuşlar demekki
Eminmisingecmis olsun portbet çok sağlamdı aslında 40 50 k çekimleri rahat oduyordu bozmuşlar demekki
oduyordu bir kaç cekime rast gelmiştim forumlardaEminmisin
farklı sitelermis portbet sanıyordumEminmisin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!