yüklenmez sanırımbenimkide 4 5 saat civarı oldu6 saat oldu ekleme yok a. q sıtesine boşa üye olduk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yüklenmez sanırımbenimkide 4 5 saat civarı oldu6 saat oldu ekleme yok a. q sıtesine boşa üye olduk
Bağlandım tehdit ediyor ***. Bu şekikde bağlandıkça ekleme gecikecektir diye. Max süre 60 dk dediniz 6 saat oldu diyom kendileri ekleme gecikecek diyor halen. Bi boh olmaz burdanyüklenmez sanırımbenimkide 4 5 saat civarı oldu
gündüz belki eklenir ****** etBağlandım tehdit ediyor ***. Bu şekikde bağlandıkça ekleme gecikecektir diye. Max süre 60 dk dediniz 6 saat oldu diyom kendileri ekleme gecikecek diyor halen. Bi boh olmaz burdan
Kapattım zaten acelemiz yok. Zaten batığız zaten batığız ? sana da iyi geceler gardaşgündüz belki eklenir ****** et
eyvallah akrdeşim sanada iyi gecelerKapattım zaten acelemiz yok. Zaten batığız zaten batığız ? sana da iyi geceler gardaş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!