Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi dun banada eklendi de su anda hayatta cekemezsin mail atman lazim onlarda geri donecek de baya uzun surecek yaniBen uyuyorum uyaninca yardımlarınızı bekliyorum.
Dedim de anlamıyor ? Bana da geçen cuma eklendi naparsam yapayım çekemiyorum ?Abi dun banada eklendi de su anda hayatta cekemezsin mail atman lazim onlarda geri donecek de baya uzun surecek yani
Yaprak çekersin???179 btc eklenmiş tl Ye nasıl çevirip çekeceğim ?
Bizim 2-3 ayda onaylandı kaç kere mail attim. Atmaz olaydım cekemiyoruz,1 aydir hesap onaylana cak a.k
Ne diye mail atacağım ?Abi dun banada eklendi de su anda hayatta cekemezsin mail atman lazim onlarda geri donecek de baya uzun surecek yani
WhatsApp dan yaz bro
Whatsap tinne dm okWhatsApp dan yaz bro
O zaman sana da tinne ?????Whatsap tinne dm ok
Rooster ve Messi06 da cekemiyormusWhatsApp dan yaz bro
O zaman sana da tinne ?????
Hacı xlm yada ripple dönüştürüp deneyim xlm yapcaklar Memo İD unutmasin yoksa mokokoRooster ve Messi06 da cekemiyormus
Birşey anladiysam arap olayım ben uyuyayim en iyisiHacı xlm yada ripple dönüştürüp deneyim xlm yapcaklar Memo İD unutmasin yoksa mokoko
Halk dilinde anlat şunu benim gibi salaklara xml falan yazarsan ne anlarızSonra altın kapılarımiz kana bulandı diye bağrınmqyin ?
Bunlara para yatirsan onu bile cekemessin demekki bide bor sa sitesi olacak kavatlar ?Bizim 2-3 ayda onaylandı kaç kere mail attim. Atmaz olaydım cekemiyoruz
Canin yaprak sarma çekti sanırımYaprak çekersin???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!