Adını getirdin tadını da getir ne diye mail atayımAbi dun banada eklendi de su anda hayatta cekemezsin mail atman lazim onlarda geri donecek de baya uzun surecek yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adını getirdin tadını da getir ne diye mail atayımAbi dun banada eklendi de su anda hayatta cekemezsin mail atman lazim onlarda geri donecek de baya uzun surecek yani
Sen çevrim içi ben çevrim içi neden yazmiyorsun canımın içi yaz bence kanksAdını getirdin tadını da getir ne diye mail atayım
Ben uyudum bi ara bakarız çaresine. Yardım edersin de 200 cekersek 50 sanaSen çevrim içi ben çevrim içi neden yazmiyorsun canımın içi yaz bence kanks
Haci anlattım da bu işler hata kabul etmiyor bı harf bile bütün paraya bedel olur dediğim gibi çekmeyi deneyebilirsin fakat çekim güncellemesi varsa çekmek imkansız beklemekten başka çare olmuyor ben 1 gün beklemiştim sonra xlm çevirdim çektimBen uyudum bi ara bakarız çaresine. Yardım edersin de 200 cekersek 50 sana
Cekemiyorum diye??Ne diye mail atacağım ?
He la sinir falan getirmisler simdi de hata veriyor cekimlere yavsaklarzorlaştırma mi uyguladilar la ben çektiğimde basit iki işlemi vardi usta ama sildim uygulamayi valla
Sabunla dene derse napcazCekemiyorum diye??
Bro maile donus yaptilarmi seninBen çektim meto ara ara dene @BMW
Hayır bi deniyim dedim olduBro maile donus yaptilarmi senin
25 bekleniyor ???Hayır bi deniyim dedim oldu
Bilmiyorum ben kanja179 btc eklenmiş tl Ye nasıl çevirip çekeceğim ?
TL ye çevrilmiyorBen çektim meto ara ara dene @BMW
Paribu veyahutta btcturk hesbabin var mı ?TL ye çevrilmiyor
Yok kardeş ziraat varParibu veyahutta btcturk hesbabin var mı ?
Tl ye çevirip maalesef çekemezsin en az çekim 200 bana gönder BTC hesabıma bende TL'ye çevirip çekip sana fast yapayım guvenirsenYok kardeş ziraat var
Paribu açsam bozmadan çekebilir myimParibu veyahutta btcturk hesbabin var mı ?
Evet BTC hesbabina çekersin ama orayada kyc onayı yapman lazımParibu açsam bozmadan çekebilir myim
Senin BTC hesaba nasıl gonderirimParibu açsam bozmadan çekebilir myim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!