Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bulasilmaz o zaman burayadün sabah yaptım hala onaylanmadı, diğer forumda millet 13-14 gündür bekliyormuş onay yok
Çekenler var ama çok geç onaylanıyormuşBulasilmaz o zaman buraya
Siteye bile giremiyorum dandik site ..Çekenler var ama çok geç onaylanıyormuş
giriliyor sorun yok sitede agaSiteye bile giremiyorum dandik site ..
Mail yollayacakmissin 24 saat icinde onay cikmazsa kankadün sabah yaptım hala onaylanmadı, başka yerlerde millet 13-14 gündür bekliyormuş onay yok
nereye kanka , ne yazıcakmışızMail yollayacakmissin 24 saat icinde onay cikmazsa kanka
Rainturk destek mailine diyorlar. Sitede vardir muhtemelennereye kanka , ne yazıcakmışız
Kimlik bilgilerini giriyom siteden atıyor bir daha giriyom bir daha atıyorgiriliyor sorun yok sitede aga
bende de aynısı oluyorKimlik bilgilerini giriyom siteden atıyor bir daha giriyom bir daha atıyor
sagol knk[email protected] adresine
Merhabalar hesabim onay surecinde gerekli tum belgeleri dogruladim 24 saatte onaylaniyor denildi 24saati gecti
Rica etsemconaylarmisiniz iyi calismalar @Vortex boyle yazacakmissin
Vay mk tam dandik siteFotografi yukluyorum böyle kaliyor ekran bende de Ekli dosyayı görüntüle 6372
valla bilmiyom bende giriyoKimlik bilgilerini giriyom siteden atıyor bir daha giriyom bir daha atıyor
Ben vazcaydim girmiyom daha mikem 200 lirasını da onları davalla bilmiyom bende giriyo
Hocam uygulamayi indirip ordan halledin ben yaptim oldu. Google playe rain yaz çıkıyorKimlik bilgilerini giriyom siteden atıyor bir daha giriyom bir daha atıyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!