Hadı ıns kral ??3 gün olanlarin pqralar bugün yaz adımı hir yere ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hadı ıns kral ??3 gün olanlarin pqralar bugün yaz adımı hir yere ??
Nihayet oldu paribuya btc gondri talebi verdimYok dostum genel sorun var kimse cekemiyormus suan para .senlik bir durum yok ara ara deneyeceksin .
Evet iptal edilmis gonderirken 3 onay almasi lazim .paribu adresini dogru kopyaladinmi memo yunyazdinmi iyice kontrol et .Bu ne abi iptal mi edildi şimdi talep? Ekli dosyayı görüntüle 6743
Deneyeyim bi usta. 3 onay meselesini anlamadim amaİslemi aninda yapma tusunu kaldir oyle dene
Bir dakikaOnce paribuda btc yatir deyip adresi kopyaliyorum degil mi usta? @palantis38
Deniyorum hemenParibuda cuzdanima tiklayip btc yi sec o senin sahsi btc cuzdanin baska bisey yukleme
Dedim ya cekilmiyor guncelleme var diye ara ara bu sekil deneyecen artik.kolay gelsin.Şimdi de sistem hatasi veriyor yine.. Neyse usta artik arada bi denerim. Sagolasin @palantis38 umarim düşmez btc
Siteye at reis şuan çekimde sıkıntı var 12-13 saat oldu yada biraz bekleBunu en kısa yoldan nasıl çekeriz dostlar
Siteye nasıl atılır anlatma şansın var miSiteye at reis şuan çekimde sıkıntı var 12-13 saat oldu yada biraz bekle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!