Dayı yeminle beni biliyon ihtiyaç olmasa hayatta ne söylerim ne isterim ama şuan durumlar bildiğin gibi değil. 150 atana şuan yarın akşam 300 veririm o derece. Şuan lazım yarın 4K alcam zatenDoymadin doymadin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı yeminle beni biliyon ihtiyaç olmasa hayatta ne söylerim ne isterim ama şuan durumlar bildiğin gibi değil. 150 atana şuan yarın akşam 300 veririm o derece. Şuan lazım yarın 4K alcam zatenDoymadin doymadin
bi gün rakı içekLa uyku tutmuyo yalnuzliktan bunaldim artik 4 duvar ve ben
Valla billa yojDayı yeminle beni biliyon ihtiyaç olmasa hayatta ne söylerim ne isterim ama şuan durumlar bildiğin gibi değil. 150 atana şuan yarın akşam 300 veririm o derece. Şuan lazım yarın 4K alcam zaten
Yok inanıyorum zaten de bi umut işteValla billa yoj
Kral seni böyle görmek üzüyor valla forumda dağıtım yaptığın zamanlara denk gelemedim ama gördüm yaptığın dağıtımları para bulamamak çok kötü olsa düşünmem atarım sanaDayı yeminle beni biliyon ihtiyaç olmasa hayatta ne söylerim ne isterim ama şuan durumlar bildiğin gibi değil. 150 atana şuan yarın akşam 300 veririm o derece. Şuan lazım yarın 4K alcam zaten
Ne bilim@kadircan4747 dayu haftasonu niye adam olmuyor burda
herkes terso etkinlik bekliyo hazır kıta@kadircan4747 dayu haftasonu niye adam olmuyor burda
Yukari bakYok inanıyorum zaten de bi umut işte
Hiç şüphem yok usta ama olmayınca olmuyor işteKral seni böyle görmek üzüyor valla forumda dağıtım yaptığın zamanlara denk gelemedim ama gördüm yaptığın dağıtımları para bulamamak çok kötü olsa düşünmem atarım sana
Rkanherkes terso etkinlik bekliyo hazır kıta
Furkanherkes terso etkinlik bekliyo hazır kıta
dayıFurkan
Cakmak bozuldu ** kim asagi inecek simdi
sipariş ver dayıCakmak bozuldu ** kim asagi inecek simdi
2 sayı daha atmadılar kahpe çocukları 10 tane serbest kaçtıFu
Rkan
Uzuldum2 sayı daha atmadılar kahpe çocukları 10 tane serbest kaçtı
SiteBeyler limit yediğin zaman site kaynaklı mi altyapı mi?
AltyapıBeyler limit yediğin zaman site kaynaklı mi altyapı mi?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!