Hatirlion anlatmistjm gece abi motorda yakit bitti dag basindayim papara para atarmisin demistiKonuştum halletmiş işleri işe başlamış arabayı alıp
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hatirlion anlatmistjm gece abi motorda yakit bitti dag basindayim papara para atarmisin demistiKonuştum halletmiş işleri işe başlamış arabayı alıp
La borc hepsiGELSİNN PARACUKLAR
Ondan alip millete verecemGELSİNN PARACUKLAR
Oda güzel Gelürrr seOndan alip millete verecem
Aynen gece sabaha karşı mı olur falanAksam para geluo yani
Gene kime veriyon sendr akıllanmanOndan alip millete verecem
Sess 1-2 deneme denemeAynen gece sabaha karşı mı olur falan
La onun icin aldimGene kime veriyon sendr akıllanman
Saflığından yüzyılın tokatcısı burcuya güvenmek neHatirlion anlatmistjm gece abi motorda yakit bitti dag basindayim papara para atarmisin demisti
Sen de ağır cenosun samu olmuyo para ile seni buluşturamıyoz senin için etkinlik katılıyoz yok ama daha da katılmam :FSess 1-2 deneme deneme
La bu acaip bisiSen de ağır cenosun samu olmuyo para ile seni buluşturamıyoz senin için etkinlik katılıyoz yok ama daha da katılmam :F
Bizim hesabı ne zaman kapatcan patron adamsın ankara bilet alsana biletler anasının şeyi olmuş 300 350 olmusLa onun icin aldim
Yaw he heBizim hesabı ne zaman kapatcan patron adamsın ankara bilet alsana biletler anasının şeyi olmuş 300 350 olmus
Ayıp la sana herkese mavi boncuk en eski dostuna he heYaw he he
Once gote gireni cikartayimBizim hesabı ne zaman kapatcan patron adamsın ankara bilet alsana biletler anasının şeyi olmuş 300 350 olmus
O çıkarsa götten olursun boşver takmaOnce gote gireni cikartayim
Ozelin kapali bi acsanaO çıkarsa götten olursun boşver takma
KapatmışmıyımOzelin kapali bi acsana
**** tuttukUmarım cukka akşama ulaşır yoksam....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!