Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rex sesgelmediKim gitmiş tatile dayı yalandır ** antalyadayım ben tatil yapamıyorum ** pahalı
KimdenRex sesgelmedi
Paysix pap vs..Kimden
Diyelşmkivar ne edecen MKEForumnesineden DaMNeD diye birini taniyan varmi burda aranizda
Tanıdık o kadar adam sabahtır görmezi oynarken görüyon demi @Roncatto çok tanımam etmem ama helal olsun adam direk sorup yardımcı olmak istedi samu gör kesene bereket dostum helal sanaPaysix pap vs..
No küfür sadece sordum ?Diyelşmkivar ne edecen MKE
AdamsinnnnTanıdık o kadar adam sabahtır görmezi oynarken görüyon demi @Roncatto çok tanımam etmem ama helal olsun adam direk sorup yardımcı olmak istedi samu gör kesene bereket dostum helal sana
Küfür değilNo küfür sadece sordum ?
Geziyor buralardaNo küfür sadece sordum ?
Git uyu lenTanıdık o kadar adam sabahtır görmezi oynarken görüyon demi @Roncatto çok tanımam etmem ama helal olsun adam direk sorup yardımcı olmak istedi samu gör kesene bereket dostum helal sana
Kim ??Geziyor buralarda
Yatar ben ii geceler... Topunuzun...Git uyu len
DaMNeDKim ??
TopumuzzzzYatar ben ii geceler... Topunuzun...
Abi ne demek elimden gelen bişey sonuçta. Hepimizin mevzusu aynı bugün 10 k varsa cepte yarın 10 tl yok varken atılır paylaşılır.Tanıdık o kadar adam sabahtır görmezi oynarken görüyon demi @Roncatto çok tanımam etmem ama helal olsun adam direk sorup yardımcı olmak istedi samu gör kesene bereket dostum helal sana
Eferinn saa 10 puan bendenAbi ne demek elimden gelen bişey sonuçta. Hepimizin mevzusu aynı bugün 10 k varsa cepte yarın 10 tl yok varken atılır paylaşılır.
Aynen benim ?DaMNeD
Administratordu galibaAynen benim ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!