Adamsın dostumAbi ne demek elimden gelen bişey sonuçta. Hepimizin mevzusu aynı bugün 10 k varsa cepte yarın 10 tl yok varken atılır paylaşılır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adamsın dostumAbi ne demek elimden gelen bişey sonuçta. Hepimizin mevzusu aynı bugün 10 k varsa cepte yarın 10 tl yok varken atılır paylaşılır.
Uyumam da forumda bugunluk cok durdum gidem bişiler izliyem sizlere iyi geceler dayı yarın şu borcunu öde bak özelden dedin 50 at 200 ben sana atacam yarın diyeGit uyu len
Yarın da ses gelmezse yaktım çıranıAdamsın dostum
Evet modluk sonrra adminlik yapip komple yamuk yaptilar uyeligi iptal ettim.buraya geldim ??Administratordu galiba
Ahahah samu yarın 50 ayarlada borcu ödeyem ahahahYarın da ses gelmezse yaktım çıranı
HgEvet modluk sonrra adminlik yapip komple yamuk yaptilar uyeligi iptal ettim.buraya geldim ??
AlirsinUyumam da forumda bugunluk cok durdum gidem bişiler izliyem sizlere iyi geceler dayı yarın şu borcunu öde bak özelden dedin 50 at 200 ben sana atacam yarın diye
Ne borcu MKEAhahah samu yarın 50 ayarlada borcu ödeyem ahahah
Alırım ahahhaAlirsin
Hoşbulduk yakinda costurcam buralari herkes sevincek hepimiz gardasiz ??
Hadi bakalımHoşbulduk yakinda costurcam buralari herkes sevincek hepimiz gardasiz ??
Ibne sulo gene sikti beni babayi alirsinAlırım ahahha
Dayı hamam paklar seni anca. KoşşşşIbne sulo gene sikti beni babayi alirsin
Arkadaştan aldım ya benNe borcu MKE
Sen kimdin ?Hadi bakalım
Kalibra1975Sen kimdin ?
Cepte kurus hababam borc al sulo yolkaDayı hamam paklar seni anca. Koşşşş
Ahahaja seni de ben dışı herkes öpmüş bi ara bize de uğraIbne sulo gene sikti beni babayi alirsin
Ulan hem kel hemide fodul şansa bak MKEArkadaştan aldım ya ben
Anladim tamamdirKalibra1975
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!