gitti maç daha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
knkm hakkını helal et senıde yordum 2 dk kala 5 sayı lazımdı gelır dedım de gelmedı mk
Sikinti yok brom nasip degilmis@DodoYAZYETER knkma yorma kendını be zadar maçına son paramı attım 2 çeyrek 39 36 da kaldı mk
o zaman saglık olsunknkm hakkını helal et senıde yordum 2 dk kala 5 sayı lazımdı gelır dedım de gelmedı mk
kardeşler hepınıze mahcul oldum vallaha benı bılen bılır herşeyı fazlası ıle yaparım ama başaramadık para gelırse gece gorusmek uzere sevıyoruz sızı konu kılıt knk @Rooster roll başarısızSikinti yok brom nasip degilmis
Sağlık olsun reis düşünmen yeterliydiknkm hakkını helal et senıde yordum 2 dk kala 5 sayı lazımdı gelır dedım de gelmedı mk
Caninn sağolsun reiskardeşler hepınıze mahcul oldum vallaha benı bılen bılır herşeyı fazlası ıle yaparım ama başaramadık para gelırse gece gorusmek uzere sevıyoruz sızı konu kılıt knk @Rooster roll başarısız
Sağlık olsun akan oyunda şans yokkardeşler hepınıze mahcul oldum vallaha benı bılen bılır herşeyı fazlası ıle yaparım ama başaramadık para gelırse gece gorusmek uzere sevıyoruz sızı konu kılıt knk @Rooster roll başarısız
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!