Orayada kilit vurduruyorum Berlin merak etme ? ne dersem o burda kapandiysa orda da kapanır bende yanlis olmaxAçmışsın bile Hatta Bol şans sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Orayada kilit vurduruyorum Berlin merak etme ? ne dersem o burda kapandiysa orda da kapanır bende yanlis olmaxAçmışsın bile Hatta Bol şans sana
Onlar robot mu 24 saat burada olsun ?Kardeşlerim takip etmenize gerek yok konuyu adminler piyasada yok kilit vurdurcam ben bile takip etmiyorum
Olmasın kardeşim ben olsun mu dedim olan olur olmayan olmasın banane MK kimseyi zorla cagiricak halim yok .Onlar robot mu 24 saat burada olsun ?
Adminler ortada yok diye sitemleniyon daha nolsnOlmasın kardeşim ben olsun mu dedim olan olur olmayan olmasın banane MK kimseyi zorla cagiricak halim yok .
Benim ne zaman kime sitem ettiğimi gördün sitem değil sadece piyasada yoklar dedim site mi bu ağzımı mi bozdum küfür mü ettim zagorAdminler ortada yok diye sitemleniyon daha nolsn
Afiyet olsun cano bı de çay misssSabah sabah kıymalı böreğe vuruyom
Manyy bitmişti ya Vur vur afiyet olsunSabah sabah kıymalı böreğe vuruyom
10 lira lq bura Adana yemek ucuz ??Manyy bitmişti ya Vur vur afiyet olsun
Gelcm yazın oralara inşallah ?10 lira lq bura Adana yemek ucuz ??
Beraber roll yaparsınızGelcm yazın oralara inşallah ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!