Istiyo 100 tl hemdeBetpasda yatrm istymuki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Istiyo 100 tl hemdeBetpasda yatrm istymuki
Daha önce yatırım varsa sıkıntı yok daIstiyo 100 tl hemde
Evet yatirim varsa istemiyorDaha önce yatırım varsa sıkıntı yok da
Bende yatırım yoktu ilk sordum yatırım istediler şimdi sordum yok dediler çekim verdim işleme alındıEvet yatirim varsa istemiyor
Allah allah insallah direkt gönderirler reisBende yatırım yoktu ilk sordum yatırım istediler şimdi sordum yok dediler çekim verdim işleme alındı
Oh ne guzellBende yatırım yoktu ilk sordum yatırım istediler şimdi sordum yok dediler çekim verdim işleme alındı
Geldi ödeme 2 dk sürmediAllah allah insallah direkt gönderirler reis
Helal reisGeldi ödeme 2 dk sürmedi
Betpasta yatırımsız dimi kankaAldığım habere göre Twitter adminleri canlı deskleri bilgilendirmis yatırımsiz olmuş mk bunların ben restbeti hibe attım yatırım var diye gitti 150 tl
Aynen knkBetpasta yatırımsız dimi kanka
Sanal da 2 kuponla bitirdim işiBen niye ceviremiyorum
Restbet de yatırımsiz olmuş ama anasını sikm onların bana yatırımli dediler pic ettim bonusuBetpasta yatırımsız dimi kanka
Knk cekim ne kadarSanal da 2 kuponla bitirdim işi
Yazık olmuş kankam beRestbet de yatırımsiz olmuş ama anasını sikm onların bana yatırımli dediler pic ettim bonusu
Maks 150Knk cekim ne kadar
banada yatırımlı vermişlerdi yatırıp çekmiştimRestbet de yatırımsiz olmuş ama anasını sikm onların bana yatırımli dediler pic ettim bonusu
He knk ya onu da 100 yapmıştım gittim Bi tane maça düşünmeden salladım anasını ***** bunlarınYazık olmuş kankam be
IyiymisMaks 150
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!