Benle ugrasmicakti curio dedi bu kim dedim cevik dedi kanitla kanidini attim banladi dediki ben o hataya bir kere duserim onu burda barindirmam ?ortalık yangın yeri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benle ugrasmicakti curio dedi bu kim dedim cevik dedi kanitla kanidini attim banladi dediki ben o hataya bir kere duserim onu burda barindirmam ?ortalık yangın yeri
iyiyim kardeşim sen nasılsın teşekkürlerReis nasılsın
ben ordan buraya geldim burdan oraya gittim burdan da kovulmadım oraya gittim buraya da sövmedim küfüre karşıyım curıoyla konuştum ne burda oraya ne orda buraya küfürle işim olmaz bizler burda arkadaşız dostsuz abi kardeşiz çalacağın kapıyı vurmamak lazımBenle ugrasmicakti curio dedi bu kim dedim cevik dedi kanitla kanidini attim banladi dediki ben o hataya bir kere duserim onu burda barindirmam ?
Bro sağ ol yorumu bulamadım geç mi onaylaniyoGelbaba.com sitesinse rexabet başlığı altında site ile ilgili olumlu cümleler kuruyorsunuz.
Yorumunuzu onaylandıktan sonra ss alıp telegramdaki arkadaşa iletiyorsunuz.
30 freebet 3 lu kombine 1.6 oran 100 TL çekim.
Telegram: @RBdestek
Aynen oyle kanka curio bana sordu oda bilmiyormus bu kim dedi dedim cevik bak cekimlerindeki k.adi na bakti banladi hemen diyor ben unutmuyorum grcmisiben ordan buraya geldim burdan oraya gittim burdan da kovulmadım oraya gittim buraya da sövmedim küfüre karşıyım curıoyla konuştum ne burda oraya ne orda buraya küfürle işim olmaz bizler burda arkadaşız dostsuz abi kardeşiz çalacağın kapıyı vurmamak lazım
zaten bana demişti önceleri konuşmuştukAynen oyle kanka curio bana sordu oda bilmiyormus bu kim dedi dedim cevik bak cekimlerindeki k.adi na bakti banladi hemen diyor ben unutmuyorum grcmisi
Yok la catacak adam arıom?Keyfin yerine gelmiş ??
Sayin m o d' uMYok la catacak adam arıom?
Dur deniyim bende bakamUle ben aldım kaybettim bile siz nası, alamadınız anlamadım kankalar
Cevap verdi şimdi.İlgili birim kontrol edip ekleme yapacakmışUle ben aldım kaybettim bile siz nası, alamadınız anlamadım kankalar
Kanka yorum gitmiyo kiUle ben aldım kaybettim bile siz nası, alamadınız anlamadım kankalar
@tefocan4747 100 e 100Şştt senin adın neydi fıstık ?
Yalan parayla olsa kredi çeker yine konuşursunGelbaba.com sitesinse rexabet başlığı altında site ile ilgili olumlu cümleler kuruyorsunuz.
Yorumunuzu onaylandıktan sonra ss alıp telegramdaki arkadaşa iletiyorsunuz.
30 freebet 3 lu kombine 1.6 oran 100 TL çekim.
Telegram: @RBdestek
Kardes adam aktifmiYalan parayla olsa kredi çeker yine konuşursun
Yorum yaptın mıKardes adam aktifmi
Telegram mesaj yazamiyorum da sen iletirmisjn bana yazsin mesaj yazarim eklerseYorum yaptın mı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!