Eski dostun RagnarLothbrok u görmezden geliyosun vaybe eyv biraderim ?Kanka sana m
ı lazım sigara anlamadım çok yazmışsınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eski dostun RagnarLothbrok u görmezden geliyosun vaybe eyv biraderim ?Kanka sana m
ı lazım sigara anlamadım çok yazmışsınız
Ustumde bisey var atamadimYaw benle muhatap olma
Babus ben mi anlatamiom sizmi anlamiyorsunuzBen cukkadan vazgeçtim dayı benim etikete dönmemiş bile
Kardo insanları tanımak zor burda malum anladın demek istediğimi. İnan çok etiket vs oluyor bakamıyorum hepsineEski dostun RagnarLothbrok u görmezden geliyosun vaybe eyv biraderim ?
Siz kazami yaptinKardo insanları tanımak zor burda malum anladın demek istediğimi. İnan çok etiket vs oluyor bakamıyorum hepsine
Haklısın kardeş ben senı yenı tanımıyorum ıslah evıne dayanır tanısıklıgımız raat ol ?Kardo insanları tanımak zor burda malum anladın demek istediğimi. İnan çok etiket vs oluyor bakamıyorum hepsine
Ufak çok büyğk bişey yokSiz kazami yaptin
İban sallaHaklısın kardeş ben senı yenı tanımıyorum ıslah evıne dayanır tanısıklıgımız raat ol ?
Gecmis olsun aga bilemedim bende salliyimiUfak çok büyğk bişey yok
Özelin kapalı knkm yaz atayım eyv bu aradaİban salla
En bi ozele gel orda kufredem herkesin icinde ayip olur?Ufak çok büyğk bişey yok
Dayı fazla bakamıyom senle geniş zamanda uğraşcam ben ?S
En bi ozele gel orda kufredem herkesin icinde ayip olur?
Cukkala beni sülooo
Ben espri yaptım say geçmiş olsun kaza içindeKardo insanları tanımak zor burda malum anladın demek istediğimi. İnan çok etiket vs oluyor bakamıyorum hepsine
Kanka özelın kapalı yazsana bana sana zahmet dayıDayı fazla bakamıyom senle geniş zamanda uğraşcam ben ?
Simdi geldin geldin gelmedin defollDayı fazla bakamıyom senle geniş zamanda uğraşcam ben ?
Abi 3-5 kişi var aklımda atacam diye zaten ama. Yazlık yerde olduğum ççin çok yoğun çalışıyorum. Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum zaten. Kimse kusura bakmaısnBen espri yaptım say geçmiş olsun kaza içinde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!