Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen çekim paylaş attın 3 tane üst üste sana gönderme yapıp 2 kişi 25 yapmıştıNe zamn etti ??
Ahahaha ulan hiç haberim yok valla söyleseydi keşke bende destek çıkardım ??Sen çekim paylaş attın 3 tane üst üste sana gönderme yapıp 2 kişi 25 yapmıştı
Ahahaha ulan hiç haberim yok valla söyleseydi keşke bende destek çıkardım ??
Aga gece neyi gösterir bilemeyiz tabikiUsta yeni etkinlik gelir mi?
Aga gece neyi gösterir bilemeyiz tabiki
Canlı herkese lazım eğer yolumuz düşerse yine uğrarız elbetSabahı gösterir ama o bize gelmez bize canlı lazım.
Az geç gel cukka canavarlari yatıncaCanlı herkese lazım eğer yolumuz düşerse yine uğrarız elbet
Canlı herkese lazım eğer yolumuz düşerse yine uğrarız elbet
kesene bereket kaçırdık.Arkadaşlar merhabalar herkese ilk beğenen 10 kişi arasından çekiliş yapıcam herkese şimdiden bol şanslar dilerim .
NazarZatenn çıkmıyoruz ****** et ?
Eyvallah kankam sağlık olsun birdahakinekesene bereket kaçırdık.
rio kulaklaırm çınladı birisi arkamdan atıp tutuyor sanırımAhahaha ulan hiç haberim yok valla söyleseydi keşke bende destek çıkardım ??
Yok beya ben atıp tutmadım sen öyle bi yaramazlık yapmışsın seni sevdiğimden makara yaptıkrio kulaklaırm çınladı birisi arkamdan atıp tutuyor sanırım
beni seviyorsan bende payfix salıyorum banada bi 27 atarmısınYok beya ben atıp tutmadım sen öyle bi yaramazlık yapmışsın seni sevdiğimden makara yaptık
ya ahahhahahahahahahhahahabeni seviyorsan bende payfix salıyorum banada bi 27 atarmısın
Öyle beleş lokma yok savaşman lazım ??beni seviyorsan bende payfix salıyorum banada bi 27 atarmısın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!