eeetamda 20 TL ye ihtiyacım var 100-100 alıcam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
eeetamda 20 TL ye ihtiyacım var 100-100 alıcam
maşallah Allah başka dert vermesin kardeş sana çıkar zaten izletamda 20 TL ye ihtiyacım var 100-100 alıcam
BABAAAAASeyredin bende bu sefer
Eeee si gece uzun bi rol yaparız ?
Öyle dedin ya başı çıkar şimdimaşallah Allah başka dert vermesin kardeş sana çıkar zaten izle
100 yap gel çabukBABAAAAA
kesene bereket rio ilk 10 a girebildimmi acabaArkadaşlar beğenen ilk 10 kişi arasından 2 kişi 25 TL papara dağıtıcam.
Tepkime 500
Mesaj 500
Herkese şimdiden bol şans .
Kanka 10 tl sini sana atabilirim istersen ben 1 paket sigara alim yeterTebrikler @Apranax yanılmam kuruttun beni ?
mıhsinnn lan eski sevgilim de öyle derdi gece gece nerden hatırladık ya100 yap gel çabuk
Adını yanlış yazmış yoksa çıkmazdı ?
Yok kardeşim teşekkür ederim şeytanın bol olsun takılıyorumKanka 10 tl sini sana atabilirim istersen ben 1 paket sigara alim yeter
Acil 300 salacak nereye salam cabuk cevapArkadaşlar beğenen ilk 10 kişi arasından 2 kişi 25 TL papara dağıtıcam.
Tepkime 500
Mesaj 500
Herkese şimdiden bol şans .
Bana borcunu sal ***Acil 300 salacak nereye salam cabuk cevap
Yenge iyi laf sokarmıs sana yalnız kanka helal ???mıhsinnn lan eski sevgilim de öyle derdi gece gece nerden hatırladık ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!