Ben Jülide ye bastım parayı bana 1 kere versin diye oraya gitti para ??Julibet 30 seninde mi gitti
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben Jülide ye bastım parayı bana 1 kere versin diye oraya gitti para ??Julibet 30 seninde mi gitti
Şans yuk MKEtezgah online diyon yani
Kaos senin adın ama bu iş hep bana kalıyor. Doğruyu söylüyorum ya hep 9 köyden kovuluyorumyine kaos yaratmissin meto
tenhada yakalarsak...Kalabalık ta bize çıkması zorrrr
Kodum seni koydenKaos senin adın ama bu iş hep bana kalıyor. Doğruyu söylüyorum ya hep 9 köyden kovuluyorum
seni bi ben anliyorum bende yanlis mkeKaos senin adın ama bu iş hep bana kalıyor. Doğruyu söylüyorum ya hep 9 köyden kovuluyorum
Kazanirsa benim ödül senin dedeKalabalık ta bize çıkması zorrrr
EyvallahKazanirsa benim ödül senin dede
Hadi bakımNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Bol şans ustaNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Ruleti bıraktım ???KIRMIZIYA BAS PARAYI @EL MATADOR
bol sans daha bi sans cukkani goremedim serko o yuzden sapla mkeNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
RastgeleNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Bol şans umarım buda gelir de erkenden biterNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Boşver kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Dagitimlar tweter uzerinden olacak diyorlarda.ben dağıtım yaparken tweterden birileri gelsin bakalım 3 ün 1 ini veririm onlaraseni bi ben anliyorum bende yanlis mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!