Katilim varmıKASA 100
HEDEF 500
5 KISI 30TL
SON KATILIM 2. KUPON SONU
#DENGEDEYİZ.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Katilim varmıKASA 100
HEDEF 500
5 KISI 30TL
SON KATILIM 2. KUPON SONU
#DENGEDEYİZ.
finito ne.demek kankaa devammi?finito knk
geçmiş olsun brofinito knk
Yakinda terkedecem buraları. Kolpaci hırsız çok ?iddanin icinde.olan.birinin tungabeyi tanimama sansi yk??
Vay canına bende tanışmak isterim
etkinlik bitti malesefKatilim varmı
hocam babaya geldik etkinlik losebabayagel
, bol şanslar
Real iy 2 ???Saplaaa
ya usta bana atsan daha sevaba girerdin ? 2 gün içinde 150 tl fatura ödemem lazim ne yapicam bilmiyorumLan 40 yılda bi yolda 15 tl bulduk hanım cami yardım kutusuna attırdı
Ödersin inş gün doğmadan neler doğar bilinmezya usta bana atsan daha sevaba girerdin ? 2 gün içinde 150 tl fatura ödemem lazim ne yapicam bilmiyorum
kral bana bi borç ver 200 tl olarak dönerim sana vallahi şu stresi atlatayım ya. Dayı nerde ya o yardımcı olurdu belki ?Ödersin inş gün doğmadan neler doğar bilinmez
Kutuya attık bikere.gidip geri alsak hırsız derlerya usta bana atsan daha sevaba girerdin ? 2 gün içinde 150 tl fatura ödemem lazim ne yapicam bilmiyorum
Gariban da para ne arar olsa dükkan senin batigiz. Banada bi arkadaş 20 atacak belki onunla yükselişe geçerimkral bana bi borç ver 200 tl olarak dönerim sana vallahi şu stresi atlatayım ya. Dayı nerde ya o yardımcı olurdu belki ?
inş açılır şansın ???Gariban da para ne arar olsa dükkan senin batigiz. Banada bi arkadaş 20 atacak belki onunla yükselişe geçerim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!