Orospu cocu maçı almışsın daha ne atiyon Tutsaydı rol bitmesti şerefsizler ya. Kalanı da sıfırladım şimdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende 18 fark dahabitse yatacak
21 bittiBende 18 fark daha
***** sagolsun senin kralın ogluOrospu cocu maçı almışsın daha ne atiyon Tutsaydı rol bitmesti şerefsizler ya. Kalanı da sıfırladım şimdi
1 dakkada 10 sayı cıkardılar heralde normalde atamazlar onu allahsızlarOrospu cocu maçı almışsın daha ne atiyon Tutsaydı rol bitmesti şerefsizler ya. Kalanı da sıfırladım şimdi
Şansızlıkk yakamızda bu akşam maalesefOrospu cocu maçı almışsın daha ne atiyon Tutsaydı rol bitmesti şerefsizler ya. Kalanı da sıfırladım şimdi
Hemen üçlük yedi serefsizler de Fransa hepten serefsiz zaten dunya kadar fark atmissin son topu oynama iste *** yaBetconun anasını ***** fark 18 di ne ara lose
Risk severizSinir yaptım risk aldım.
Farkla önde olup ta son topu kullanan takımda muhakkak bi bokluk vardırHemen üçlük yedi serefsizler de Fransa hepten serefsiz zaten dunya kadar fark atmissin son topu oynama iste *** ya
Sakin olSinir yaptım risk aldım.
Kır kanka artık **Bu gelirse inadım inat rolü başarılı yapacam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!