Dakika 24 hayde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sorun orda işte millette para yok admin etkinlik açana ödül diyorPara yok milette heralde ?
KAVGA ETTİLER 1 ADAM İCİN FORUM TARİHİNDE İLKVelet fena kismetli ya , 3 kuruş kazanana musallat oluyoruz el üstüne aliniuor adam 1 milyona yakın vurmuş Allah da ederler peygamberde tövbe haşa
Knk boyka yazdı valla önce ama çekersek ben seni görürüm şansın döner belkiListe bende
Tmm knk çalışiyom ara ara yazarim ins kazaniriz ??Knk boyka yazdı valla önce ama çekersek ben seni görürüm şansım döner belki
SENDE OLSUN LİSTETmm knk çalışiyom ara ara yazarim ins kazaniriz ??
Herkes ******* çalışıyor orası ayrı herkes karakterini yansıtır önüne gecemezein toy da çocuk ne tutarsak kardalarKAVGA ETTİLER 1 ADAM İCİN FORUM TARİHİNDE İLK
O FORUMDA DA ADAM PARASI OLMASA ROLLERE GİREMEZ
ŞİMDİ ABİM BİTANEM SEN YAPARSIN LA DAĞITTIRIYORLAR COCUK DAHA RESİT DEĞİL
Yok knk görmedim sende olduğunu liste sende gardasimmm sen devam et @Boyka01 çalışıyorum ben
Tamam olum liste yaparsın işte bende sinerjideyim sende listeYok knk görmedim sende olduğunu liste sende gardasimmm sen devam et @Boyka01 çalışıyorum ben
La yok diyorum listeyi al knk devam sen zagor ayri görecek beni zatenTamam olum liste yaparsın işte bende sinerjideyim sende liste
Aynen forum prestiji icin feci aktiflik kasıyorlarHerkes ******* çalışıyor orası ayrı herkes karakterini yansıtır önüne gecemezein toy da çocuk ne tutarsak kardalar
İyi kardeşim o zaman tamamdır hadi gelsinLa yok diyorum listeyi al knk devam sen zagor ayri görecek beni zaten
bl şans krallKasa 50
Hedef 300-400
3x27 + Listeci
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!