Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yekden yeme cukkayı sall cukkayı@Samurai1 okuma aşkı na hayranım sonradan gelip tüm konuları tek tek okuyup gülüyor sun
Saçmalama lan helal olsun ne demek olmadı yapcak bişey yokOlmadı beyler kb @moses hakkını helal et knk
100 bana atsan 500 yapardımOlmadı beyler kb @moses hakkını helal et knk
Müdür banada bi 100 atarmisin bets10 da roll yapayımSaçmalama lan helal olsun ne demek olmadı yapcak bişey yok
Bana 25 yeterMüdür banada bi 100 atarmisin bets10 da roll yapayım
Gotumuze 18lik inşaat çivisi girmiş hala roll diyon abe heyranMüdür banada bi 100 atarmisin bets10 da roll yapayım
Gerçi bets10 a 50 atılıyor paparadan banada 50 yeter li 21 de atmıştı 29 yeterliBana 25 yeter
Bana 21 de yeter ?Gerçi bets10 a 50 atılıyor paparadan banada 50 yeter li 21 de atmıştı 29 yeterli
Pardon ÖzürGotumuze 18lik inşaat çivisi girmiş hala roll diyon abe heyran
abi senin paralarla niye yapamıyon başkasının parayı *** etme bariMüdür banada bi 100 atarmisin bets10 da roll yapayım
Ben malim ya. Dünkü 250 yi 300 yapamıyorum. 100 ü 500 b ok yaparımabi senin paralarla niye yapamıyon başkasının parayı *** etme bari
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!