Espri değilki ronaldo Sevinci kazananlara özelBunun espirisi ne
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Espri değilki ronaldo Sevinci kazananlara özelBunun espirisi ne
Kanka yok ya yüksek değilMiktar yuksek mi knk
Hayrını gör knKanka yok ya yüksek değil
Dert ettiğin şeye bak yaKanka gelirde insanlari bekletiyorum keşke gelince acsaydım
Sorun yok kankaBeyler hala bekliyorum gelmedi ödeme
Basalım mi canlıyı haber et yeterBeyler hala bekliyorum gelmedi ödeme
Kanka anlamadim ki niye böyle oldu ilk çektim reddetti sistem hatasi dedi destek tekrar ver dedi verdim 1 saati geçti pending bile olmadiBasalım mi canlıyı haber et yeter
Öder sen merak etmeKanka anlamadim ki niye böyle oldu ilk çektim reddetti sistem hatasi dedi destek tekrar ver dedi verdim 1 saati geçti pending bile olmadi
Vay mkKanka anlamadim ki niye böyle oldu ilk çektim reddetti sistem hatasi dedi destek tekrar ver dedi verdim 1 saati geçti pending bile olmadi
OlurBence çekiliş yap kimse boşa beklemesin gelince atarsın çıkan kişiye dostum
Kesene bereket Allah daha çok versin@DengeBet Destek çekim verildi 20 dk oldu henüz onaylanmadi.Çekim Gelince 03.15 son beğeni 1000 MESAJ TC onay 1 kişi 50
listeyi atayım mı
payfix 15 20 dakikada en geç oder genelde başka yöntemle gecikebilirKanka anlamadim ki niye böyle oldu ilk çektim reddetti sistem hatasi dedi destek tekrar ver dedi verdim 1 saati geçti pending bile olmadi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!