Laaaann git tuvalete pislikvalla yattı diye kapadım sekmeyi ses açıkmış ** goool sesi geldi altıma sıctım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Laaaann git tuvalete pislikvalla yattı diye kapadım sekmeyi ses açıkmış ** goool sesi geldi altıma sıctım
Dur bakalım dereyi görmeden.sen liste alma bidaha
su içmeDur bakalım dereyi görmeden.
Kanka moseslik bişey yoktu şarjım bitti oynayacağim maçlarda gol olunca demorolize oldum son adimda patladim az müsade edin biraz inceliyimsen liste alma bidaha
Kanka acil telefon geldi konuşmam gerekti alırsan iyi olur almazsan da canın sağolsun
senlik bişey yok kanka ne zaman listee alsa roll kaybediyo ben ne zaman alsam wonKanka moseslik bişey yoktu şarjım bitti oynayacağim maçlarda gol olunca demorolize oldum son adimda patladim az müsade edin biraz inceliyim
devam kanka ama bidahakine alamam haberin olsun tam 5kişi senleKanka acil telefon geldi konuşmam gerekti alırsan iyi olur almazsan da canın sağolsun
Tamam Kanka eyvallahdevam kanka ama bidahakine alamam haberin olsun tam 5kişi senle
Yaaaa gör adam gör ?Kanka moseslik bişey yoktu şarjım bitti oynayacağim maçlarda gol olunca demorolize oldum son adimda patladim az müsade edin biraz inceliyim
Kank roll bitti mi noldu şimdidevam kanka ama bidahakine alamam haberin olsun tam 5kişi senle
saplake pompakeeeeeeeBiraz uzun soluklu ama gelirse çekim
son kupon üKank roll bitti mi noildu şimdi
Haydi good morning saplaaBiraz uzun soluklu ama gelirse çekim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!