Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nerdesın sen mkela burda noliy
Len nerden ciktjnla burda noliy
adamsın kral mıllet 1k kazanıo 2 kısıye 20 verıor Bol şansların olsun umarım dağıttığının 10 katını kazanmana vesile olur bu dagıtımlarınArkadaşlar kimseyi kırmak istemiyorum ama ödemem var benimde zaten 700 kazandim 300 ünü dağiticam liste dışı kusura bakmayin
hahaha ödül çıkmıs affetmemLen nerden ciktjn
fazlada abartmamak lazım 1k çektik tek rollde 400 dagıttık adamlar özelden sövüyorduadamsın kral mıllet 1k kazanıo 2 kısıye 20 verıor Bol şansların olsun umarım dağıttığının 10 katını kazanmana vesile olur bu dagıtımların
Biri bendim??fazlada abartmamak lazım 1k çektik tek rollde 400 dagıttık adamlar özelden sövüyordu
kim la söven söylefazlada abartmamak lazım 1k çektik tek rollde 400 dagıttık adamlar özelden sövüyordu
ogünkü at yarışına başlamadan 20 lira daha attıım haberiniz yokBiri bendim??
Biri benim diom yakim la söven söyle
sildm hepsini mesajların 4tepkimeli adamlarkim la söven söyle
diğeride ben o zamanBiri benim diom ya
Ondan kufur ettim?ogünkü at yarışına başlamadan 20 lira daha attıım haberiniz yok
hepsini verip kurtulsaydınfazlada abartmamak lazım 1k çektik tek rollde 400 dagıttık adamlar özelden sövüyordu
gelir 5-10 dakkaya agaOnay verildi arkadaşlar
Ama ne kufur ettkm bi bilsen busta 50 sal dedim utanmaz 100 atmjs gelde kufur etmediğeride ben o zaman
pzt ye kadar o paraları ye borcu verme söverim kroogünkü at yarışına başlamadan 20 lira daha attıım haberiniz yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!