Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Onwinden 4.5 ust girdim buna bide colinaya ev 1.5 ust 20fble ama raha 2 mac var ??Maç 2 - 3 oldu @gomez ?
Gülme la ??? olan oldu kanka rulet veriyor biz inadına spor oynuyoruz ara vermek lazım en azından bu sefer çektiğim geri gitmedi aileye gitti de içim acımadı ?Maç 2 - 3 oldu @gomez ?
La dogru adami zorlamayin ** olsa atar bana sozu var demekki ailevi sikintilari varKanka millete anlattım şimdi sanada anlatırsam harbi yorulcam bu sefer çektiklermi özel mevzu vardı oraya kullandım yani suan bende de sıfır @Rooster sağolsun alacağımız parayı aynı maça oynayarak yedi sansımız tutmuyo bu hemşoyla bizim ?
Knk Bi 25 çıkar be ? sula BiMaç 2 - 3 oldu @gomez ?
Eyvallah bol kazanclarKanka millete anlattım şimdi sanada anlatırsam harbi yorulcam bu sefer çektiklermi özel mevzu vardı oraya kullandım yani suan bende de sıfır @Rooster sağolsun alacağımız parayı aynı maça oynayarak yedi sansımız tutmuyo bu hemşoyla bizim ?
Deme oyle işer şimdj ?Knk Bi 25 çıkar be ? sula Bi
Kardeşim 100 liranın hepsini dağıtayım isterseniz? ?Knk Bi 25 çıkar be ? sula Bi
Canını yediğim sonunda kanka harbi bu sefer mevzu vardı ondan yoksa bu kadar ısrara genel anlamda dağıtıma küssemde dağıtırdımLa dogru adami zorlamayin ** olsa atar bana sozu var demekki ailevi sikintilari var
4 kişi 25 giderKardeşim 100 liranın hepsini dağıtayım isterseniz? ?
Knk ilk sikke isteyen benim gerisini bilmem ?Kardeşim 100 liranın hepsini dağıtayım isterseniz? ?
Kanka hayir islemek sevaptir unutma bunu gunahi sevaba cevirmek senin elinde ??Kardeşim 100 liranın hepsini dağıtayım isterseniz? ?
Kanka benlik no sikinti anlayabiliyorum olur ailevi sikinti la takma ??Canını yediğim sonunda kanka harbi bu sefer mevzu vardı ondan yoksa bu kadar ısrara genel anlamda dağıtıma küssemde dağıtırdım
Knk ilk ben yazdım payfix bırakıyorum ?Gece gece nerden bulaştım ya ?
Patlat bir rollingGece gece nerden bulaştım ya ?
Gel bura kaçamazsin en iyisi rol yap bence listecinde hazi4 ??Gece gece nerden bulaştım ya ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!