yakala @Rooster i kacırmaParami verrr??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yakala @Rooster i kacırmaParami verrr??
Kacti bile??yakala @Rooster i kacırma
Hoşbulduk para bana çıkacakHg laaa?
IsallahHoşbulduk para bana çıkacak
Once parayi ver?Size bu maçın olayını anlatayım. Tam kuponu yaptım 3. maçı arıyorum twitterdan sevdiğim, başarılı bi tipster bu Başak maçını paylaşmış. Neyse gördüm bunu ekledim. İy bitiminde 0 korner olunca adama ne sövdüm ki ne sövdüm twitterdan. Dm'den dahi sövdüm allah affetsin gidem de özür dileyem.
TamamSize bu maçın olayını anlatayım. Tam kuponu yaptım 3. maçı arıyorum twitterdan sevdiğim, başarılı bi tipster bu Başak maçını paylaşmış. Neyse gördüm bunu ekledim. İy bitiminde 0 korner olunca adama ne sövdüm ki ne sövdüm twitterdan. Dm'den dahi sövdüm allah affetsin gidem de özür dileyem.
Size bu maçın olayını anlatayım. Tam kuponu yaptım 3. maçı arıyorum twitterdan sevdiğim, başarılı bi tipster bu Başak maçını paylaşmış. Neyse gördüm bunu ekledim. İy bitiminde 0 korner olunca adama ne sövdüm ki ne sövdüm twitterdan. Dm'den dahi sövdüm allah affetsin gidem de özür dileyem.
Listeyi paylaşıcam birazdanBen de varım dimi @Rooster
Tamam değerli meslektaşımListeyi paylaşıcam birazdan
Ödülü arttirsak olmazmi beListeyi paylaşıcam birazdan
La baslama gene?Ödülü arttirsak olmazmi be
10 kişiye 25 tl olacak ödül ?Ödülü arttirsak olmazmi be
Dayı az artsa şans artarLa baslama gene?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!