Ben ettimde yazmaya üşendimİnsan bi penaltıları takip eder pü size Kendim getirdim maçı neyse Manu'ya kaldık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben ettimde yazmaya üşendimİnsan bi penaltıları takip eder pü size Kendim getirdim maçı neyse Manu'ya kaldık
2 2 bitcek manuİnsan bi penaltıları takip eder pü size Kendim getirdim maçı neyse Manu'ya kaldık
Geldik miİnsan bi penaltıları takip eder pü size Kendim getirdim maçı neyse Manu'ya kaldık
Al. Listeye wonlatiyimİnsan bi penaltıları takip eder pü size Kendim getirdim maçı neyse Manu'ya kaldık
Ben hallederim ???Ben yatıyorum çıkarsa ödülüm sende kalsın @Rooster alırım senden ?
şakacı seniiAl. Listeye wonlatiyim
Ödül benim ????Al. Listeye wonlatiyim
Almıyonmuşakacı senii
Hatunlarla ye parayı çekiliş kovala seni gidiii2 el lol atacam ben gelesiye wonlasin yoksa mevzu çıkar ??
Para suyunu çekti maaşa kadar ???Hatunlarla ye parayı çekiliş kovala seni gidiii
Senden adam olursa tüm forum sksin beni???Para suyunu çekti maaşa kadar ???
Napak dayı öleceğiz diye eglenmeyek mi ???Senden adam olursa tüm forum sksin beni???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!