Özelden et burdan niye ediyonO adminler söyleyecek serbestse eğer senin dünyada duymadın küfürleri edecem sadece bekle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özelden et burdan niye ediyonO adminler söyleyecek serbestse eğer senin dünyada duymadın küfürleri edecem sadece bekle
Banlanır sen cevap verme sakın.O adminler söyleyecek serbestse eğer senin dünyada duymadın küfürleri edecem sadece bekle
veya raporlar kankaO adminler söyleyecek serbestse eğer senin dünyada duymadın küfürleri edecem sadece bekle
Tamamdır dostum kusura bakma özür dilerim sinirliydim o anima denk geldi hakkını helal etO adminler söyleyecek serbestse eğer senin dünyada duymadın küfürleri edecem sadece bekle
yorumlarda s2ş sokuş var ama bende anlamadımne oIdu burası
hergün bır oIay oIur aIısırsınyorumlarda s2ş sokuş var ama bende anlamadım
Galabet ödeme si lazım ?hergün bır oIay oIur aIısırsın
yok 10 gündür burdayım çoğu rolde takip şartı var ama maçla alakası olmayıp konuda tartışan kişilere çıktığı oluyor ödül çoktan alıştımhergün bır oIay oIur aIısırsın
sıIdıIer oc Ier ruIete gırmek yasakmıs da oyle bir kural goremedim nedense .DGalabet ödeme si lazım ?
Adam küfür ediyor kankane oIdu burası
küfür kırmızı çizgimiz kanka sana yapıIan bana yapıIır kim ki edenAdam küfür ediyor kanka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!