Alt gelirse senden alırız biz her türlğ alıyoruzsıIıde ust oImayan mac yoktur ben aIt oynadım ya kesın ust geIır @Rooster ya sen ya ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alt gelirse senden alırız biz her türlğ alıyoruzsıIıde ust oImayan mac yoktur ben aIt oynadım ya kesın ust geIır @Rooster ya sen ya ben
benden aIman ıcın dost 60k borcun 15 gunIuk gecıkmesını odemem gerek onceAlt gelirse de senden alırız ?????
Allah kolaylık versin bol şansbenden aIman ıcın dost 60k borcun 15 gunIuk gecıkmesını odemem gerek once
Payım nerde knk ?sıIıde ust oImayan mac yoktur ben aIt oynadım ya kesın ust geIır @Rooster ya sen ya ben
kanka ayın 1 ınde yapı kredı zırt pırt arıyor geIse onu oducem 15 gun gecıkmıs basIıyor aramaya sız sız oIun yapı kredıye asIaPayım nerde knk ?
25 payfix öldürmez knk ??kanka ayın 1 ınde yapı kredı zırt pırt arıyor geIse onu oducem 15 gun gecıkmıs basIıyor aramaya sız sız oIun yapı kredıye asIa
tam paraya gore kupon yaptım kankka ne 1 kurus eksık ne 1 kurus fazIa 1780 tI odeme var25 payfix öldürmez knk ??
Baktım bıle vazgec su ılk zırt pırt ıslerınden takıp edecem ben belkı begenıp gecen adam ödül alıyorBaya kalabalıkmışız kupon gelirse dışarda kalan çok olcak şimdiden kusura bakmasınlar.
kac verıyo kanka kupon az verıyorsa benım geIsın cok verıyorsa senın kombınde bu kaIdı 2.5 aItı 1780 tIBaya kalabalıkmışız kupon gelirse dışarda kalan çok olcak şimdiden kusura bakmasınlar.
Eyvtam paraya gore kupon yaptım kankka ne 1 kurus eksık ne 1 kurus fazIa 1780 tI odeme var
Boşver hemşokac verıyo kanka kupon az verıyorsa benım geIsın cok verıyorsa senın kombınde bu kaIdı 2.5 aItı 1780 tI
Sabah iş var size bol şans iyi geceler ?ayın 1 ınde otturcem senı @EL MATADOR
Hep öyle der inanmayınayın 1 ınde otturcem senı @EL MATADOR
dıyorsan fazIa uIa hemsor durdun durdun benım oynadıgımı oynadın sendeBoşver hemşo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!