Olmadı yahu sabirsizim çabuk gelsin diye play voleybolu oynadım 13-12 ondeydi 14-16 yenildi. 3. Set başı birde 5-1 ondeydideOda 100 olur gör bak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olmadı yahu sabirsizim çabuk gelsin diye play voleybolu oynadım 13-12 ondeydi 14-16 yenildi. 3. Set başı birde 5-1 ondeydideOda 100 olur gör bak
Sabır olsa bizde zaten hep kazanırız 150 ye dokunma sakın yat uyuOlmadı yahu sabirsizim çabuk gelsin diye play voleybolu oynadım 13-12 ondeydi 14-16 yenildi. 3. Set başı birde 5-1 ondeydide
Çektim zaten bugün o hataya düşmem uyuyorum . 1 gün önce 130 u cekmedim o gitti üstüne hesapta ki 150 de gitti. Sabretsem bugünü beklesem abartisiz 280 tl 1k olurduSabır olsa bizde zaten hep kazanırız 150 ye dokunma sakın yat uyu
Aynen sabah oynarsınÇektim zaten bugün o hataya düşmem uyuyorum . 1 gün önce 130 u cekmedim o gitti üstüne hesapta ki 150 de gitti. Sabretsem bugünü beklesem abartisiz 280 tl 1k olurdu
Acun abi bi pizza bi de bizi diskoya gotürHelaaaalll @BMW
Bekliyoruz gece çekimleri bazen böyle uzun sürebiliyorÇekimden ses yok öu @Rooster
Tmm knkBekliyoruz gece çekimleri bazen böyle uzun sürebiliyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!