Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kardesim kazanalim istiyorum, sanki aksi niyetimiz varmis gibi. iptal direkler napayim. ama param gelince guzel bir roll yapicam insallah guzelde bir dagitim, gonul dagitmak istiyorDün senin roll noldu usta? Koydun cocugu herhalde ilk kupondan
Dün baya sinirliydin bize para attı diye bizede bi ufaktan geçirmişsin 250 yapıp 40küsüratını dağıttım ben bilgin olsun sövme bana diğer kişiler lose oldu ama hepkardesim kazanalim istiyorum, sanki aksi niyetimiz varmis gibi. iptal direkler napayim. ama param gelince guzel bir roll yapicam insallah guzelde bir dagitim, gonul dagitmak istiyor
sana niye kizayim sen el matador moses roll yapan dagatan adamlara gucenmem, ask olsun, bir kisi vardi sadece bosver o da bende kalsinDün baya sinirliydin bize para attı diye bizede bi ufaktan geçirmişsin 250 yapıp 40küsüratını dağıttım ben bilgin olsun sövme bana diğer kişiler lose oldu ama hep
@Apsuvachacha nerden alıyon bu bılgıyı hemenWonanza dediler geldik
55 kişi var ama aslinda yoklarWonanza dediler geldik
Aynen fenaa hem deValla bu liste çok kabarık Multi dolu
Hissediyorum@Apsuvachacha nerden alıyon bu bılgıyı hemen
İns bakar rooster çaresineAynen fenaa hem de
onlardan harıc bana attı roll ıcın lafın kıme ozaman bana mı @Aquamansana niye kizayim sen el matador moses roll yapan dagatan adamlara gucenmem, ask olsun, bir kisi vardi sadece bosver o da bende kalsin
Ne multisi ** twitter telegram diye bişey var herkes forumlar da aktif takılmaz sen etkinlik açıp oralarsa paylaşırsan 100 lerce insan görür gelir katılır özellikle takip şart değilse herkes bi multi tutturmuş gidiyo bilmedenValla bu liste çok kabarık Multi dolu
Ya multiyse bazilari nerden bileceğiz bromNe multisi ** twitter telegram diye bişey var herkes forumlar da aktif takılmaz sen etkinlik açıp oralarsa paylaşırsan 100 lerce insan görür gelir katılır özellikle takip şart değilse herkes bi multi tutturmuş gidiyo bilmeden
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!