Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İzliyom knk umut var gelecek üst yüzde 70 gelir ??@EL MATADOR maçı izliyon mu umut var mı
pozisyon yok ki kankaİzliyom knk umut var gelecek üst yüzde 70 gelir ??
Deme öyle adamlar beni inandırıyor işte ne güzel umutlanıyoz şurdapozisyon yok ki kanka
yaw futbol bu p6 cıkar vs olur üst ama ads tamamen kitlemeye calısıyor oyunu orta saha ve 3.cü bolgede sıkısıyor oyunDeme öyle adamlar beni inandırıyor işte ne güzel umutlanıyoz şurda
Knk futbol bi sihirbazlik gibidir izle ve gör üst gelicek 2. Yarı oyun tarzı degisicekpozisyon yok ki kanka
1-2 bitmesse etek giyerimDeme öyle adamlar beni inandırıyor işte ne güzel umutlanıyoz şurda
inşallah ama ilk yarıdaki oyun pek ümit vermedi banaKnk futbol bi sihirbazlik gibidir izle ve gör üst gelicek 2. Yarı oyun tarzı degisicek
Aradığım adam geldi ya o zaman çekim veriyorum ben direk?1-2 bitmesse etek giyerim
Çek Yarısını bana at katliyimAradığım adam geldi ya o zaman çekim veriyorum ben direk?
Skype'daki patlıcan emojisiÇek Yarısını bana at katliyim
Burda BerlinTips Var hadsiz herif gelcek diyozinşallah ama ilk yarıdaki oyun pek ümit vermedi bana
senin büyük kupona da 55 dk kaldı kalbim küt küt ekibi toplama calısıyorum kimse yokBurda BerlinTips Var hadsiz herif gelcek diyoz
Biz bize yeterizsenin büyük kupona da 55 dk kaldı kalbim küt küt ekibi toplama calısıyorum kimse yok
Ads yener ins ama Göztepe çevirecek gibi maçı benceGelsin bu kupon ödül bana çıkacak inanıyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!