Haylaz46
Kayıtlı Üye
Harbiden ben tam olarak anlamadım. Bu site onlara ait değil galiba?Konu kilit @curio @ragnar @kalbimdekiimza ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Harbiden ben tam olarak anlamadım. Bu site onlara ait değil galiba?Konu kilit @curio @ragnar @kalbimdekiimza ??
Ban ban ban kardo ?Hayır ederse nolacak merak ediyorum ondan soruyorum ????
Kardo sen yenisin galiba ?Harbiden ben tam olarak anlamadım. Bu site onlara ait değil galiba?
Kim naparsa yapsın kardo ya dalgasına soruyorum şans parası çıkar mi durumlar nasıl ?Ban ban ban kardo ?
O eski halimden eser yok simdi kardo ?Kim naparsa yapsın kardo ya dalgasına soruyorum şans parası çıkar mi durumlar nasıl ?
Buraya dün geldim. Ama tam anlayamadım olan biteniKardo sen yenisin galiba ?
TaşTaş Geçmek yasaktır ArkadaşlarDALGA GEÇMEK
YASAKTIR.
Herkesin durum aynı galiba eskiden iyi vuruyorduk kuruş kalmadı cepte böyle hayatın benO eski halimden eser yok simdi kardo ?
Yok kardesim bura baska bir platform onlarla bi alakasi yok biz girgirindayiz ?Buraya dün geldim. Ama tam anlayamadım olan biteni
Anladım. Burasını daha çok sevdim ben amaYok kardesim bura baska bir platform onlarla bi alakasi yok biz girgirindayiz ?
Daim olsun kardesim hosgeldinAnladım. Burasını daha çok sevdim ben ama
Inşallah ağa hoş buldumDaim olsun kardesim hosgeldin
Peki adam kayirmak serbest midir
Gece fena kacti be bro yeni uyandim@Messi06 parayı buldunmu la kayıp sin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!