Ben akşam yatmaz sabah kalkmaz rüzgar esse kalkan abdulmuttalip Allah'ın kulu işte ?Kanka sen kimdin ya hatirlayamdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben akşam yatmaz sabah kalkmaz rüzgar esse kalkan abdulmuttalip Allah'ın kulu işte ?Kanka sen kimdin ya hatirlayamdim
Çok tanıdık ??Kanka sen kimdin ya hatirlayamdim
??????Çok tanıdık ??
Dodo paran var galiba yoksun 2 taraftada ???Gençlik
Dal salkar kartal kalkar @Rooster saplar dikkat et ?Kartal tekme yemez yemis gibi yapar dal salkar kartal kalkar gosterir
Kardeşim cenaze üstüne cenaze var dedemi kaybettim bugunde gecen annannem bugunde dedem biraz rahatsizim bideDodo paran var galiba yoksun 2 taraftada ???
Yapma be dostum Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ??Kardeşim cenaze üstüne cenaze var dedemi kaybettim bugunde gecen annannem bugunde dedem biraz rahatsizim bide
Muhattap olma benlenDal salkar kartal kalkar @Rooster saplar dikkat et ?
Bende ademden olma havvadan doğma muhsinBen akşam yatmaz sabah kalkmaz rüzgar esse kalkan abdulmuttalip Allah'ın kulu işte ?
Saollasin dostum Allah razi olsunYapma be dostum Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ??
Tm abi kusura bakmaMuhattap olma benlen
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsunKardeşim cenaze üstüne cenaze var dedemi kaybettim bugunde gecen annannem bugunde dedem biraz rahatsizim bide
Saollasin kardesim Allah razi olsun.Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
??Burda parası olan bir tek kişi var m ile başlıyor i ile bitiyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!