saka diyom he moruk ne ** bugun canim sikkin dilimin ayari kacti agabey kusura kalma @Samurai1gelecek ay cukka gelmesin dedelikten morukluga terfi ettircem seni dedecigim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
saka diyom he moruk ne ** bugun canim sikkin dilimin ayari kacti agabey kusura kalma @Samurai1gelecek ay cukka gelmesin dedelikten morukluga terfi ettircem seni dedecigim
Olmaz virüs bulasirOluyorum gel bura sarılak
Hmmmm evet ?Olmaz virüs bulasir
Nedersun uşağumsaka diyom he moruk ne ** bugun canim sikkin dilimin ayari kacti agabey kusura kalma @Samurai1
Bro bu ne la bu farfara ile ne oldu kufur falan etmis? Ne ayak bu farfara?Hmmmm evet ?
Bhi dahakii sefer karanntiisaka diyom he moruk ne ** bugun canim sikkin dilimin ayari kacti agabey kusura kalma @Samurai1
Tanımıyom kı muhsıne cattı bende daldım dırek ?Bro bu ne la bu farfara ile ne oldu kufur falan etmis? Ne ayak bu farfara?
Ben sevmemm kofteyiTungabeyi severim valla .kusulecwk adam degil
senin canin sagolsun bakma bizimki parasizliktan borctan kafa agrintisi agabeyBhi dahakii sefer karanntii
Aynen öylesenin canin sagolsun bakma bizimki parasizliktan borctan kafa agrintisi agabey
E oluo laAynen öyle
Iyi yaptin aferimTanımıyom kı muhsıne cattı bende daldım dırek ?
Nerden çıktın loIyi yaptin aferim
Uyutmuyolarki?Nerden çıktın lo
Tahsilat makbuzu lazım mi@Roncatto gel bura
Yok la cokecem?Tahsilat makbuzu lazım mi
Hafiz her yerim agrio loTahsilat makbuzu lazım mi
Ne iş. LoHafiz her yerim agrio lo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!