Canlıya dedim gece siz oynanışı Z diyo 4 de ruyadayim MKE nasıl oynuyam dedim yüzüme kapatti
S Samurai1 Kayıtlı Üye T.C Onaylı Katılım 16 Tem 2021 Mesajlar 7,096 2 Eyl 2021 #261 Canlıya dedim gece siz oynanışı Z diyo 4 de ruyadayim MKE nasıl oynuyam dedim yüzüme kapatti
muhsinovi Kayıtlı Üye T.C Onaylı Katılım 17 Tem 2021 Mesajlar 16,385 Şehir Aşiyan Mezarlığı 3 Eyl 2021 #262 Samurai1' Alıntı: Canlıya dedim gece siz oynanışı Z diyo 4 de ruyadayim MKE nasıl oynuyam dedim yüzüme kapatti Genişletmek için tıkla ... Çok komik işler yapıyolar dayı ya sanırsın para kazanmıyolar Avrupa siteleri bizim turk sitelerin yaptıklarını görse 1 ay kahkaha atarlar
Samurai1' Alıntı: Canlıya dedim gece siz oynanışı Z diyo 4 de ruyadayim MKE nasıl oynuyam dedim yüzüme kapatti Genişletmek için tıkla ... Çok komik işler yapıyolar dayı ya sanırsın para kazanmıyolar Avrupa siteleri bizim turk sitelerin yaptıklarını görse 1 ay kahkaha atarlar
S Samurai1 Kayıtlı Üye T.C Onaylı Katılım 16 Tem 2021 Mesajlar 7,096 3 Eyl 2021 #263 muhsinovi' Alıntı: Çok komik işler yapıyolar dayı ya sanırsın para kazanmıyolar Avrupa siteleri bizim turk sitelerin yaptıklarını görse 1 ay kahkaha atarlar Genişletmek için tıkla ... Dahada gece yekün birakmam
muhsinovi' Alıntı: Çok komik işler yapıyolar dayı ya sanırsın para kazanmıyolar Avrupa siteleri bizim turk sitelerin yaptıklarını görse 1 ay kahkaha atarlar Genişletmek için tıkla ... Dahada gece yekün birakmam
S Samurai1 Kayıtlı Üye T.C Onaylı Katılım 16 Tem 2021 Mesajlar 7,096 3 Eyl 2021 #264 Marsda olmuyor böle şeyler..