Ezbere golll yazman mantıklıaynen elendım.
macı isaretleyip takip etmek varken milletin gol yazmasını beklemek icin sürekli f5 mi atayım hangısı mantıklı sence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ezbere golll yazman mantıklıaynen elendım.
macı isaretleyip takip etmek varken milletin gol yazmasını beklemek icin sürekli f5 mi atayım hangısı mantıklı sence
şuan o kadar bos konusuyorsunki anlamak güç. gol sandıgım ıcın yazmıs olabılırım mantık olarak bakılınca.Ezbere golll yazman mantıklı
Gol yağar şimdi izleyin.2K veren kuponu 300e bozdurdum şimdi takır takır atarlar. Başka para yoktu yoksa bozmazdım kusura bakmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 5875
İyi yapmışsın belkı Baska maclarda yukseltırsın2K veren kuponu 300e bozdurdum şimdi takır takır atarlar. Başka para yoktu yoksa bozmazdım kusura bakmayın.
BOZDURDUM GÖRMEYEN VARSA TAKİP ETMESİN BOŞUNA.2K veren kuponu 300e bozdurdum şimdi takır takır atarlar. Başka para yoktu yoksa bozmazdım kusura bakmayın.
böyle biterr kankaGol yağar şimdi izleyin.
Kafama sıkcam beni buldular vallahi. Kaleci panter oldu dep sanki şampiyonluğa oynuyomuş gibi oynuyor.böyle biterr kanka
Kısmetinn açılır kanka inşallah yapıştır sen orayı 1 k yapmadan çekmezsin bol şans?Kafama sıkcam beni buldular vallahi. Kaleci panter oldu dep sanki şampiyonluğa oynuyomuş gibi oynuyor.
İyi ettin gelmez zaten2K veren kuponu 300e bozdurdum şimdi takır takır atarlar. Başka para yoktu yoksa bozmazdım kusura bakmayın.
3 olursa kendimi asıcam Allah'a emanet olun. @Admin patron seviyorum seni..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!