Allah razı olsun hocam herkes siz gibi olsa keşkesaglık olsun bız yıne de rt fav etıket yapdık no problem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allah razı olsun hocam herkes siz gibi olsa keşkesaglık olsun bız yıne de rt fav etıket yapdık no problem
Kesene bereket @RoosterSADECE TC ONAYLI VE MİN 250 MESAJLI HESAPLAR KATILABİLİR ?
11:15'E KADAR BEĞENENLERDEN
3 ŞANSLI KİŞİYE 30 TL PAYFİX ?
Ekli dosyayı görüntüle 6659
ne demek hocam her hayrıırn altında bı ser her serın altında bır hayır wardır belkıde dahha ıyıy bır ıs bulucaksınn saglık olsunAllah razı olsun hocam herkes siz gibi olsa keşke
8-10 kere daha at her attığında listeye ismin yazılacak
Anlamadım hocam ama iyi bişey dedin herhalde teşekkürlerne demek hocam her hayrıırn altında bı ser her serın altında bır hayır wardır belkıde dahha ıyıy bır ıs bulucaksınn saglık olsun
rıca ederım asıl olan herseyde bır hayır wardırr demek ıstedımAnlamadım hocam ama iyi bişey dedin herhalde teşekkürler
Konular karistiAnlamadım hocam ama iyi bişey dedin herhalde teşekkürler
Selamlar cevikKondesss baba geldi
Aleyküm selam günaydınSelamlar cevik
Tebrikler ?SADECE TC ONAYLI VE MİN 250 MESAJLI HESAPLAR KATILABİLİR ?
11:15'E KADAR BEĞENENLERDEN
3 ŞANSLI KİŞİYE 30 TL PAYFİX ?
Ekli dosyayı görüntüle 6659
OOo Hasan ferit paşa nerdesin kaç gündür???Tebrikler ?
İşler güçler ugrayamadim dayı ?? bu arada yeni kullanıcı adı süper ?OOo Hasan ferit paşa nerdesin kaç gündür???
18 ?11.15 hadı hayrılısıs 15 kssıı war
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!