Maalesef enflasyon farkı oBol şanslar ödüller 27 den 26 ya düşmüş artık payfıx 1 tl mi kesiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maalesef enflasyon farkı oBol şanslar ödüller 27 den 26 ya düşmüş artık payfıx 1 tl mi kesiyor
Dostim güvenilir biriyim yaparım istersenSağlam bı arkadaş var mı ona Ziraat hayhay mefete hangisi olursa bakiye atayım bana payfix atsın kendi adıma olmadığı için direk yatiramiyirum @tungabey musaitsen yaparmisin veya başka bir arkadas
Dostum neden dolandirayim ki@Rooster dembele güvenilir mi dostum 108 TL var 90 atsın yeter 18 ona kalsın
18 felan istemez hepsini sana atarım@Rooster dembele güvenilir mi dostum 108 TL var 90 atsın yeter 18 ona kalsın
Sağlam bı arkadaş var mı ona Ziraat hayhay mefete hangisi olursa bakiye atayım bana payfix atsın kendi adıma olmadığı için direk yatiramiyirum @tungabey musaitsen yaparmisin veya başka bir arkadas
Dolandircaksan sen dolandir ?At benim ziraate seni dolandirayim
Dolandircaksan sen dolandir ?
Vaktim olsa yapardım reis yola cikiyorumSağlam bı arkadaş var mı ona Ziraat hayhay mefete hangisi olursa bakiye atayım bana payfix atsın kendi adıma olmadığı için direk yatiramiyirum @tungabey musaitsen yaparmisin veya başka bir arkadas
Dolandircaksan sen dolandir ?
Hallettim bro çok sağol ?Attım ziraat IBAN at halledelim
IBAN imi geri aldım ozamanHallettim bro çok sağol ?
bol şanslarGelirse TC ONAYLI İlk Beğenen 15 Kişiden
5 Kişiye 26 TL Payfix ?
Gol Olursa Yazabilirsiniz
Takip Şart Değil
Ekli dosyayı görüntüle 5720
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!