Dayı sen hiç konuşma zamanında çok para verdim sana ama sen ödemeye geldiğin zaman kasana para yükleyip bana katlatıp borcunu onun içinden çektiriyordun sen hiç konuşmaAh cevo ah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı sen hiç konuşma zamanında çok para verdim sana ama sen ödemeye geldiğin zaman kasana para yükleyip bana katlatıp borcunu onun içinden çektiriyordun sen hiç konuşmaAh cevo ah
Tamam gönder 500 yarın 1100 atcam
Zaten hata bende neyse salla kesin haklisin parada helali hos olsun en azından istemeye yuzun olmaz artikDayı sen hiç konuşma zamanında çok para verdim sana ama sen ödemeye geldiğin zaman kasana para yükleyip bana katlatıp borcunu onun içinden çektiriyordun sen hiç konuşma
Sabki borcumuz kaldı yarağaaa bak sen bilin tefoooo ? kesem dolunca isteme yeter ???Aman serkan bu konulara girmeyelim.
Fener ust olmazEkli dosyayı görüntüle 16233 akşam ki sürpriz düşüncem beyler ne diyoruz.
Sabki borcumuz kaldı yarağaaa bak sen bilin tefoooo ? kesem dolunca isteme yeter ???
Tefo he sensin tamam canim benim hadi öptüm seni görüşürüzBenim param her zaman var senden ne zaman para istedim? Benim maaşım falan da yok günlük kazanıyorum ben mk öyle bir yazmışsın ki senden para istiyorum sanki her hafta.
Bana gore degil ben uzak durayim bilmedigin seyi yemeyecen tutmayacan sormayacan demislerYok genelde kica sokuluo pala?
Moruk sanki ilk yaridan kopcakmis gibi maçFener ust olmaz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!