Tamam aga bekleyeyimBelki gene bişeler gelir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam aga bekleyeyimBelki gene bişeler gelir
Bi ihtiyacın olursa ben yoksam @muhsinovi söle varsa Yok demezÖdüller gönderildi bol şans. Kesene bereket @muhsinovi ?
Senin için diom 15 Atacan 2 dk ğiç olacakTamam aga bekleyeyim
Eyvallah Kral teşekkür ederim canımsın ?Bi ihtiyacın olursa ben yoksam @muhsinovi söle varsa Yok demez
Biliyorum aga sağolSenin için diom 15 Atacan 2 dk ğiç olacak
elde pera varken işini gör değerlendir yoksa zaten para ğiç olcak kanka740 lira yurt ücreti çıkmış dote girdiiiii bide bunu çıkartacaz şimdi
Ne zaman ödemen lazım740 lira yurt ücreti çıkmış dote girdiiiii bide bunu çıkartacaz şimdi
Watsap yazdığıma üye oldun mu740 lira yurt ücreti çıkmış dote girdiiiii bide bunu çıkartacaz şimdi
Bakcam dayiko birazdan telefonu biliyonWatsap yazdığıma üye oldun mu
Pazara kadarNe zaman ödemen lazım
Yav temmuz dan beri bir ödül Atacan bir hayrını gormek nasip olur mu ?@muhsinovi tebrikler bize de bişey çıkar mı
Çevo bunu hak etmiyor en azından bir cevap verin ?@muhsinovi tebrikler bize de bişey çıkar mı
gliwice maçıyla prometey maçından 2.çeyrek 45er çıksın 50 atabilirim kanka@muhsinovi tebrikler bize de bişey çıkar mı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!