Öbür tarafta 50 çıkmış sana kanka almadiysan ben alim ?????Eyvallah usta ne demek hepimiz aynı yolun yolcusu sayılırız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öbür tarafta 50 çıkmış sana kanka almadiysan ben alim ?????Eyvallah usta ne demek hepimiz aynı yolun yolcusu sayılırız
Attık papara ama gelen giden yokÖbür tarafta 50 çıkmış sana kanka almadiysan ben alim ?????
selam acuncuğum artık paparanı biliyorum bol bol istek atarım ? ? ?Hoş bulduk abi sen nasılsın
seninde kutlu olsun babo@Rooster @Berlin @kedicik @kadircan4747 @Cole3839 @Kralveben @Kothooo @Redkitx6 @Messi06
beyler bayramınızı kutlarım hayır mutlu bayramlar
Bayramın kutlu olsun kardeşim@Rooster @Berlin @kedicik @kadircan4747 @Cole3839 @Kralveben @Kothooo @Redkitx6 @Messi06
beyler bayramınızı kutlarım hayır mutlu bayramlar
Yeni evimiz burasıLA HERKES BURDAYMISS .D
Iyi bari duzgun bi hesap acip geleyim Eminoops21 .dYeni evimiz burası
Valla kardeşim ben kız arkadaşıma bu kadar yazmıyorum Şaka maka sağlam forumcusunuz hepiniz ya 2 günde 1k mesaj ne demek@Rooster 1000 mesaj olmak üzereyim 2 günde vay mk haberim yok
Ban ne kelime direk IP ban@Rooster sen ban mı yedin diger tarafta
44298662 | 20/07/2021 01:03:59 | 10.00 TRY F | 36.55 TRY | 0.00 TRY | KOMBİNE | Mevcut keyboard_arrow_down | |||||||||||||||||||
|
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!