Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sansin daim olsun@Messi06 ve bendeki parayla 50₺ oldu 350₺ ödeme var ya hep ya hiç olmazsa yar ra yedik olursa yaşadık
Umarım dostm yoksa bittim a wSansin daim olsun
Gönlünce olsun adaş@Messi06 ve bendeki parayla 50₺ oldu 350₺ ödeme var ya hep ya hiç olmazsa yar ra yedik olursa yaşadık
Valla bende bitikdim yurt parasi yol parası yokdu cebimde 2 cekim yaptim 2 gunde hepsini kapattim sayilirUmarım dostm yoksa bittim a w
İyi değerlendirValla bende bitikdim yurt parasi yol parası yokdu cebimde 2 cekim yaptim 2 gunde hepsini kapattim sayilir
Bol şans şimdiden@Messi06 ve bendeki parayla 50₺ oldu 350₺ ödeme var ya hep ya hiç olmazsa yar ra yedik olursa yaşadık
Bende bir 350₺ olsa işim hal oluyorValla bende bitikdim yurt parasi yol parası yokdu cebimde 2 cekim yaptim 2 gunde hepsini kapattim sayilir
Sağ ol abiBol şans şimdiden
İnşallah abiİyi değerlendir
Hehehe millet 100 k borclarla cebellesiyor 350 de nekiBende bir 350₺ olsa işim hal oluyor
Messi ödülü m gelmediSansin daim olsun
Abi baktığında benim de milyarlar var ama şuanlık ödeme yaklaşan 350Hehehe millet 100 k borclarla cebellesiyor 350 de neki
Ödenir ödenir ama ömür biter borç bitmez.Abi baktığında benim de milyarlar var ama şuanlık ödeme yaklaşan 350
Krizin mi tuttu ufaktan şimdi başla10 olsa da rolinge başlasak mke
Forumun yeni dayısı benim kazanirsan 50 tl ne çökerim10 olsa da rolinge başlasak mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!