valla benimde canım çekti lasus mk agzımızı sulandırdın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
valla benimde canım çekti lasus mk agzımızı sulandırdın
pahalıda mk kilosu 15-20 tl var dimivalla benimde canım çekti la
bilmem ben 2 aydır soğan ekmek yiyorumpahalıda mk kilosu 15-20 tl var dimi
Pazarda ve marketlerde geçen hafta 20 liradan satışa sunulan kırmızı biberin fiyatı bugün itibari ile 30 liraya çıktı. Aynı biberin kilogram fiyatı İstanbul Hali'nde ise 18 ile 20 lira arasında satılıyor.bilmem ben 2 aydır soğan ekmek yiyorum
oda güzel harmanlıgın gider45 cikti
Big juan daha guzele benziodu yuklenmisler açılmioduoda güzel harmanlıgın gider
show haberde spiker olarak gel başla yarınPazarda ve marketlerde geçen hafta 20 liradan satışa sunulan kırmızı biberin fiyatı bugün itibari ile 30 liraya çıktı. Aynı biberin kilogram fiyatı İstanbul Hali'nde ise 18 ile 20 lira arasında satılıyor.
Abi a haberde 5 tl ?Pazarda ve marketlerde geçen hafta 20 liradan satışa sunulan kırmızı biberin fiyatı bugün itibari ile 30 liraya çıktı. Aynı biberin kilogram fiyatı İstanbul Hali'nde ise 18 ile 20 lira arasında satılıyor.
2019 haberiymiş ama bu yahuAbi a haberde 5 tl ?
** italyana alt versem del8 gibi atar 2.5 dk sayi atmadılarmk tothenhamı gol at demedik korner att dedik
oynadıktan sonra aklıma geldi tothenham 2 faklı kazanır oynamak** italyana alt versem del8 gibi atar 2.5 dk sayi atmadılar
gel pisi pisi pisi beni bul2 den çeviriyor la sahabetteki spin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!