... uzecekBugün ya sahabet beni ya da ben sahabeti......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
... uzecekBugün ya sahabet beni ya da ben sahabeti......
Dün burda seni yalancı çıkaranlara ekmek vermezsin umarım20 bin TL cevirene kadar beynim sulandı ama nihayet sahabete sahada gereken cevabı verdim ..beklenen son şimdi tatil zamanı 2 gün sonra buralarda olurum
Dansöz hayırdır kovulup kovulup geliyorsun rütbende alınmış hahahahahSusun beyler midye konuşuyor. Konuş MİDYE
Harbi rütbe nerde olmSusun beyler midye konuşuyor. Konuş MİDYE
Adami banlattin yani sonundaDansöz hayırdır kovulup kovulup geliyorsun rütbende alınmış hahahahah
Bayilmis hoca
İmam bayıldıBayilmis hoca
Cekecek illaki miktar yuksek dediği bakiye az cevrim olanCekemedi
Orta yolu bulsaydiniz admin hemen herkesi d harcamak olmaz . Güzellikle herşey çözülürBU GERİZEKALI DÜNDEN BERİ ALDIĞI BONUSUN KURALLARINI BİLMİYOR. ÇEVRİMİNİ DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAPAMIYOR. BİRDE GELMİŞ BİZE KÜFÜR EDİYOR. ALLAH BELANIZI VERSİN DİYOR. KARDEŞİM ADAM GİBİ ÇEVRİMİNİ YAP ÇEK. KİMİN PARASI KALDI. BÖYLE ADAMLAR FORUMDA YER EDİNEYEMEYECEKTİR.
Burda herkez bu olayı yaşamıştir sinirden ve stresten olmalidir size sarmasi bence.BU GERİZEKALI DÜNDEN BERİ ALDIĞI BONUSUN KURALLARINI BİLMİYOR. ÇEVRİMİNİ DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAPAMIYOR. BİRDE GELMİŞ BİZE KÜFÜR EDİYOR. ALLAH BELANIZI VERSİN DİYOR. KARDEŞİM ADAM GİBİ ÇEVRİMİNİ YAP ÇEK. KİMİN PARASI KALDI. BÖYLE ADAMLAR FORUMDA YER EDİNEYEMEYECEKTİR.
Orta yol yok ana bacı küfür ediyor.Orta yolu bulsaydiniz admin hemen herkesi d harcamak olmaz . Güzellikle herşey çözülür
Ne desem bilemedim hirsina yenik düştü o zamanOrta yol yok ana bacı küfür ediyor.
Gitti dağıtım yaOrta yolu bulsaydiniz admin hemen herkesi d harcamak olmaz . Güzellikle herşey çözülür
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!